|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע אחי אם אני רואה אותו ברחוב אני עובר לצד השני של הכביש כדי לא להיתקל בו פנים מול פנים הוא כל-כך מאיים שבא לי עכשיו להסתתר מתחת לחריצים של הבלטות :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
|
![]() אין מצב!!!!!11 זה ערוך בפוטושופ בטוח!!!!!!11
וברצינות. פסדר, מה כבר יש לומר. בהשוואה לפורום למשל הוא ממוצע לגמרי. לא מבין מה ההמולה |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]() http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1529018
זה עוד סרטון שלו...תסתכלו מה הוא כותב בפרטים של הסרטון.. דרך אגב יש סרטון של קולמן בשחור לבן עם השיר הזה...הוא בטח ראה את זה והחליט גם לשים... לא נורא..עוד כמה גרמים והוא עובר את קולמן. |
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#85 | |
|
![]() ציטוט:
זה היה על 30 או 40 אחוז שומן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחח סקר!
את מי שונאים יותר בפורום את "עומרי הילד השרירן" או את "מייקל קטלר לואיס" חחחחחחחחחחחח בכל אופן צריך להביא לפה את שניהם שיהיה קצת צחוקים ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]() נייט וולף תעשה צלצול למשה המרגל שיביא אותם לפה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
|
![]() ציטוט:
לא אצל כולם המטרה זה להיות באדיבילדר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
|
![]() לא הייתי קורא לו שחיף דבר ראשון.
דבר שני חצי מהפורום היה מתחלף איתו בכיף אם הייתה לו הזדמנות. תראו איזה חיטוב יש לו ואיזה גוף יש לו לבן אדם שנוגע במטר 90. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
|
![]() ציטוט:
ממש אפשר להיות ניחוחים עם טמבל כזה שחושב שיש לו גוף מדהים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
|
![]() ציטוט:
אולי שלך לא אתה שואף להתחרות לפי מה שהבנתי וראיתי גם סרטונים שלך ביוטיוב ואתה יותר גדול ממנו. אבל עדיין לקרוא לו שחיף עם יד 37 זה ממש הגזמה והשתחצנות כי אני מניאק אם אין לו יד 40 ויותר. כי ככה לא נראת יד 37 על מטר 90 אני ראיתי יד 37 על מטר 80 והיד של מייקל לואיס בהרבה יותר גדולה וכך בחשבון שהוא חטוב בערך על 9 אחוז שומן וזה הגודל של היד שלו. אם אתה נותן לו חצי מהידע של משתמש ממוצע בישראלבודי ותקופת מאסה של שנה או חצי שנה תאמין לי שאתה תישאר עם פה פתוח. לא מזלזלים סתם ככה בבן אדם אני מתערב אתיכם שהוא מזיין בנות כל היום ויותר בנות ממה שרוב הפורום יזיי בחיים שלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ובקטע המודגש אתה צודק,אבל כל עוד הוא טוען שהוא אנטי "חלבונים ואבקות וסטרואידים" הוא ישאר במקום אבל הוא סתם דוגמן זה לא המטרה שלו אז לא משנה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]() למה אחי אחלה סרטון קבל ח"ח.
ואתה צודק הוא השפיל את עצמו בקטע הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובתכלס, אני לא רואה למה אתה בא לקראתו כל כך. מה אתה ? אבא שלו ? סתם ילד קטן עם ציוד יקר שחושב שהוא יודע מה הוא עושה.
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]() מה הקשר אחי?
אני פשוט חושב שלא צריך לזלזל בו אתם סתם ומלכלכים עליו וכן יש לו גוף מאוד יפה ועוד לגובה שלו אבל לקרוא לו שחיפים שחצי מהפורום הזה לא מגיע לשליש מהמאסה שלו אז מה הקטע הם סתם עושים צחוק מעצמם. \: ונכון ראיתי את הסרטוני כושר שלו והוא לא מבין שום דבר מהחיים שלו בזה אתם צודקים והוא עשה לעצמו פאדיחות רציניות אתם צודקים אבל למה סתם לפתוח עין? נסגור את הדיון הזה פה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי חבר שמן 120 קילו על 160 שעושה דברים שחצי מהנערים בגיל שלנו (17-18) לא חלמו ולא יעשו ב10 שנים הקרובות.. מזיין מפה ועד הודעה חדשה.. יש לי כמה וכמה חברים שחיפים וגם חטובים שזופים ומסתיים שלא מגיעים לרבע ממנו.. הוא אשכרה מקמבן בחורות לחברים.. הילד כפות הקטן הזה שחש סן גוקו יזיין יותר ממני? think again baby.
![]() |