ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 17-05-07, 16:57   #1
MoonShine
חבר מתחיל

ברירת מחדל חזה תחתון ובטן עליונה...

מישהו יכול להמליץ על תרגילים שפועלים על שרירים אלו?

תודה מראש...
MoonShine מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-05-07, 17:05   #2
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

כל תרגיל לחזה יעבוד על החלק התחתון של החזה. תתמקד בעיקר בלחיצות חזה שטוחות או בשיפוע שלילי, מקבילים ופרפר עם כבלים או משקולות יד (לא צריך את כולם יחד, מספיק 1-2 תרגילים).

בטן עליונה - אין כזה דבר. יש שריר "ישר בטני" אחד שהוא הקוביות. תעשה כפיפות בטן וסגרת את הפינה הזאת. אם כפיפות בטן עם משקל הגוף קל לך, תשים פלטת משקל על החזה. אם יש לך ספה עם שיפוע שלילי במכון, אתה יכול להיעזר בה להוספת קושי בתרגיל.
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-05-07, 21:12   #3
MoonShine
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
כל תרגיל לחזה יעבוד על החלק התחתון של החזה. תתמקד בעיקר בלחיצות חזה שטוחות או בשיפוע שלילי, מקבילים ופרפר עם כבלים או משקולות יד (לא צריך את כולם יחד, מספיק 1-2 תרגילים).

בטן עליונה - אין כזה דבר. יש שריר "ישר בטני" אחד שהוא הקוביות. תעשה כפיפות בטן וסגרת את הפינה הזאת. אם כפיפות בטן עם משקל הגוף קל לך, תשים פלטת משקל על החזה. אם יש לך ספה עם שיפוע שלילי במכון, אתה יכול להיעזר בה להוספת קושי בתרגיל.
דבר ראשון תודה רבה על העזרה!

דבר שני קצת רקע עליי... אני לא מתאמן בחדר כושר... אני מתאמן במסגרת אחרי שזה מסגרת של כושר קרבי. שזה פעמיים בשבוע אבל אני מתאמן גם בבית. אני לא מתאמן עם משקולות אני רץ 3 פעמים בשבוע ואימוני כוח 4-5 פעמים בשבוע.
עכשיו מהתגובה שלך התרגיל היחיד שבאמת הבנתי זה שכיבות סמיכה חח. אני אודה לך אם תוכל להסביר לי איך פועל כל תרגיל.
ואני מעוניין לעשות שיהיו אינטנסיביים ופחות קרובים לאירוביים.

תודה מראש!
ישן 17-05-07, 21:55   #4
Red_Hot
חבר פעיל

הסמל האישי שלRed_Hot

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MoonShine
דבר ראשון תודה רבה על העזרה!

דבר שני קצת רקע עליי... אני לא מתאמן בחדר כושר... אני מתאמן במסגרת אחרי שזה מסגרת של כושר קרבי. שזה פעמיים בשבוע אבל אני מתאמן גם בבית. אני לא מתאמן עם משקולות אני רץ 3 פעמים בשבוע ואימוני כוח 4-5 פעמים בשבוע.
עכשיו מהתגובה שלך התרגיל היחיד שבאמת הבנתי זה שכיבות סמיכה חח. אני אודה לך אם תוכל להסביר לי איך פועל כל תרגיל.
ואני מעוניין לעשות שיהיו אינטנסיביים ופחות קרובים לאירוביים.

תודה מראש!
אם אתה רוצה חזה עליון (סטרנל) העבודה עם שכיבות סמיכה היא שכיבות סמיכה רגילות או כאשר הרגליים מונחות על במה כלשהי כמו כיסא או מיטה. קל לך - תוסיף משקל עם איזהשהו תיק מלא בחפצים.

ומה לא הבנת מכפיפות בטן?

Red_Hot מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-05-07, 23:31   #5
MoonShine
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Red_Hot
אם אתה רוצה חזה עליון (סטרנל) העבודה עם שכיבות סמיכה היא שכיבות סמיכה רגילות או כאשר הרגליים מונחות על במה כלשהי כמו כיסא או מיטה. קל לך - תוסיף משקל עם איזהשהו תיק מלא בחפצים.

ומה לא הבנת מכפיפות בטן?
אחלה זה לחזה עליון.... אתה מכיר תרגילים לחזה תחתון? (מצטער אני לא מתמצא בשמות אם יש לזה שם אחר...)
ואמרתי שרק כפיפות בטן הבנתי... אני לא מכיר את שאר התרגילים, אני לא יודע איך לבצע אותם...
למשל לחיצות חזה... מזה? מה ההבדל בין לחיצות חזה שטוחות לבין לחיצות חזה בשיפוע? מקבילים? פרפר?
ואיך לעשות כפיפות בטן עם שיפוע שלילי?
ישן 17-05-07, 23:35   #6
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MoonShine
אחלה זה לחזה עליון.... אתה מכיר תרגילים לחזה תחתון? (מצטער אני לא מתמצא בשמות אם יש לזה שם אחר...)
ואמרתי שרק כפיפות בטן הבנתי... אני לא מכיר את שאר התרגילים, אני לא יודע איך לבצע אותם...
למשל לחיצות חזה... מזה? מה ההבדל בין לחיצות חזה שטוחות לבין לחיצות חזה בשיפוע? מקבילים? פרפר?
ואיך לעשות כפיפות בטן עם שיפוע שלילי?
כל התשובות לשאלות שלך בקליק אחדhttp://israelbody.org/Index.asp? ArticleID=146&CategoryID=106&Page=1

ולמה אתה מתכוון שאתה אומר אימוני כוח?
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-05-07, 23:50   #7
MoonShine
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי taus
כל התשובות לשאלות שלך בקליק אחדhttp://israelbody.org/Index.asp? ArticleID=146&CategoryID=106&Page=1

ולמה אתה מתכוון שאתה אומר אימוני כוח?
אמממ אימוני כוח הכוונה כל מני וואריאציות של שכיבות סמיכה וכפיפות בטן... מתח... ועוד כל מני תרגילים פשוטים שעושים בבית... אולי ההגדרה אימוני כוח היא שגויה אני אשמח אם תאיר את עיניי בנושא כי אני לא מתמצא במיוחד...

וממש תודה על הקישור! נורא עזר לי!
ישן 18-05-07, 04:09   #8
maya
אחראית תזונה ותוספים.

הסמל האישי שלmaya

עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
שלח הודעה דרך ICQ אל maya שלח הודעה דרך MSN אל maya

לחזה תחתון תעבוד מקבילים אחיזה רחבה
ישן 18-05-07, 07:49   #9
MoonShine
חבר מתחיל