|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
סתם מבאס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אני עליתי בתחילת החיטוב שלי בסנטימטר בידים כול יד סנטימטר ואני מרגיש שהחזה שלי טיפה גדל !!\
יש שיפור סיבולת לב ריאה * אני לא בחיטוב רצחני של ממש יורד לאט ואיכותי לפחות ככה אני חושב חחחחח
![]() |
#23 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מתחילים יכולים לרדת באחוזי שומן ולעלות בשריר ,אחר כך זה לא קורה באופן טבעי, למרות שיכול להיות שאנשים עם גנים אלוהיים יצליחו, בכל אופן לא בגרעון רציני.
בכל מקרה, לגבי כוח זה לא כך, כוח הוא בעיקר פונקציה של היעילות של מערכת העצבים, כשהגוף לא מותש מידי ,אפשר לשפר אותו גם על מאזן שלילי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() לייל מקדונלד כתב בud2 אם אני זוכר נכון שהפלט של מערכת העצבים קטן בזמן מאזן קלורי שלילי. אני לא יודע על סמך איזה מחקרים בדיוק הוא הסתמך, אבל אם זה נכון אז זה יכול להוות עוד מכשול בפיתוח כח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית עליתי בחודש וחצי הראשונים של החיטוב בכוח, וגם ב2 מילימטר ביד :p (וירדתי 6 סנטימטר במותניים ו3-4 קילו במשקל.)
אבל אחרי זה ירדתי את ה2 מילימטר האלו. בכל מקרה עליתי בכוח
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() ~נמחק
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט: