![]() |
עליה בכוחם ובנפחם של השרירים במהלך החיטוב.
האם זה אפשרי שהכוח/נפח/סיבולת של השרירים תעלה בחיטוב?
כושר כללי יכול לעלות ולהשתפר בחיטוב ? (סיבולת לב ריאה וכולי') מה נחשב חיטוב "רצחני"? מתחת ל1,000 קלוריות הכנסה? בין 1400-1600 קלוריות למשקל 71 קילו זה רצחני? רוב הקלוריות מחלבון , ~100 גרם פחמימה |
מצטער שאני לא עונה לך..
אבל אפשר לדעת איזה ספה קנית? (ראיתי בנושא הקודם שלך שאמרת) כי אני רוצה גם לקנות..אז אני רוצה לראות איזה ספה בערך לקנות... |
ציטוט:
|
סבבה אחי אפשר תמונה שלה..? קישור לקנות באינטרנט?
|
ציטוט:
|
אשמח לתגובות , תודה.
|
אני מתחנן לתגובה :(~
|
~~~~~ נערך
|
1. לא נפוץ.
2. מה הכוונה ב"חיטוב רצחני"? 3. הצריכה הקלורית נשמעת סבירה בהנחה שאתה מקבל בתזונה את כל מה שאתה צריך. |
בחיטוב רציני אין שום סיכוי לעלות מאסה ובכלל לא משנה כמה חזק תתאמן.
האימונים האנאירובים בחיטוב הם כדי לשמור על "פאמפ". הגוף לא גודל במאזן קלוריות שלילי. |
ציטוט:
ולא נראה לי שיורדים מתחת ל1000 קלוריות הכנסה מה ההכנסה שלך ? |
אוקיי תודה סוף סוף ענו לי וכבר פתחתי את אותם שאלות בדיבורים כללי :p
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עוד שאלה שרציתי לשאול: אם אדם אוכל לפי תפריט חיטוב מסויים... באמצע התפריט הוא מתחיל לעבוד עבודה פיזית דיי קשה (פועל בניין) , עליו לותר על אימון אירובי או להוסיף קלוריות מחלבון? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין ספק שהכוח לא יעלה פה ! ס"כ אתה יורד בכוח ( רק בהתחלה עד שהגוף מתרגל) וכנסה של 1300-1400 זה סביר ! אל תרד עוד כי ההכנסה הכי המינימאלית שהאדם יכול היא 1200-1250 מתחת לזה לא כדי לרדם שמור על 1400 זה סבבה |
למען הסר ספק: גם כוח לא עולה בחיטוב, לא יתכן שאתה תשפר ביצועים כאשר הגוף מדולל מפחמימות. פשוט אין חיה כזאת.
|
אוקיי הבנתי תודה.. עוד משהו קטן :
אם אדם אוכל לפי תפריט חיטוב מסויים... באמצע התפריט הוא מתחיל לעבוד עבודה פיזית דיי קשה (פועל בניין) , עליו לותר על אימון אירובי או להוסיף קלוריות מחלבון? |
ציטוט:
אני אומר לך כי אני יודע מה זה עבודה בבניין !אז אני מתחשב איתך חבל שתקבל תגובה מאחד שלא עבד בזה עדיין חחחחח |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ