| 
 | |||||||
| אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. | 
|  | 
|  | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא | 
|  13-05-07, 20:50 | #1 | 
| חבר פעיל |  Ab 6 פעמים בשבוע.. לא מושלם?.. לפי המחקירם ולפי התוכנית Hst לעבוד כל 48 שעו תעל שריר זה היכ ייעל.. אז מה אם אני יעהש Ab 6 פעמים בשבוע? | 
|   |   | 
|  13-05-07, 20:55 | #2 | 
| חבר VIP - חבר יהלום |   זה בסדר כל עוד הווליום של כל אימון קטן בהתאם 
				__________________ תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס | 
|   |   | 
|  13-05-07, 20:56 | #3 | |
| חבר פעיל |   ציטוט: 
  | |
|   |   | 
|  13-05-07, 20:58 | #4 | 
| חבר VIP - חבר יהלום |   לפי דעתי עדיף כבר 4 פעמים Ab רגיל. 
				__________________ תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס | 
|   |   | 
|  13-05-07, 21:15 | #5 | |
| חבר פעיל |   ציטוט: 
 AB | |
|   |   | 
|  14-05-07, 18:58 | #6 | 
| חבר פעיל |   לדעתי זה משוגע, תישאר עם ה-abcx2 זאת התוכנית שלי כרגע, ואני מרוצה, Ab שלוש פעמים בשבוע זה מטורף!!! ה-abcx2 אפילו יש יגידו זה מטורף...תחשוב 6 אימונים, כל אימון 3-4 שרירים, רק מלחשוב על זה אני נהיה מותש. בגלל אני פיצלתי ל-abc, כמה שפחות שרירים באימון יותר קל לי פסיכולוגית לבוא לאימון כזה. | 
|   |   | 
|  14-05-07, 19:27 | #7 | 
| מנהל מחלקת התזונה תאריך הצטרפות: Oct 2005 
				 כללי:: משה גלעדי גיל:: 20 עוסק ב:: סטודנט לרפואה |   אם תעשה Ab שישה אמונים בשבוע , אתה פשוט תעשה בכל אימון חצי מאימון Fbw. אתה לא יכול להכניס באימון הזה יותר נפח מאשר אימון Fbw רגיל של 3 פעמים בשבוע. קח את זה בחשבון. | 
|   |   | 
|  14-05-07, 19:43 | #8 | 
| חבר פעיל |   אתה בכוונה רוצה לבוא 6 פעמים בשבוע?תעשה כבר ab 4 פעמים בשבוע'ככה תוכל להתאמן בווליום יותר גבוהה,אם אתה מהמטורפים שאוהבים לבוא 6 פעמים בשבוע למכון,תעשה abc מראשון עד שישי וביום שבת מנוחה,בחלוקה של push/legs/pull שזה דווקא יכול להיות אחלה ככה כל אימון יהיה לך קצר (משהו כמו 40 דקות גג) | 
|   |   |