|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מתאמן עוד מעט חודשיים ועליתי מ60 ל68 קילו (יש פה כמה אנשים שיכולים להוכיח את זה) וגדלתי 4 ס"מ בהיקפים, וכ לזה בלי אחוז שומן אחדד. (גם על זה הם יכולים להעיד). ככה או שהגנטיקה של נמרוד לא בשמיים, או שהוא משקר כי לי הוא אמר באייסקיו שהוא מתאמן חצי שנה וההיקף שלו 36, אולי אני טועה, אבל 36 לא צריך להיראות קצת יותר גדול?
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ייראה ענקי!
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נימרוד, הססבר?
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() sojgoon , יפה ששמת את הסימן של הטריידמארק על המשפט שלי.
איתי, אתה לא מפרגן כאן לאנשים! חחח סתם כבר חרשו על זה בפוסט של לואיס הסוס. בולט, אין מילה כזאת "ענקי"....אומרים ענק אחי. נמרוד, יש לך עוד המון להשתפר....אבל אתה מתאמן רק ארבעה חודשים ועוד צעיר אז תשתמש בידע שצברת ותעבוד קשה...התוצאות יגיעו.
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הסבר????????????
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() גיממר מגחיב רק לאשכולות שהם יש לו על מי או מה לרדתבחיים לא יפרגםן...
|
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() חח אנילא מננסה לעניין אותך ולמה אתה מתעצבן אני הצבעתי על תופעה... ששככה זה לפי כל האשכולות שהם ראיתי את התגבות שלך..
|
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#33 |
מושעה
|
![]() אתה גר בארלינגטון טקסס?
אם לא,אתה לא גדול! (קרדיט ל.............) |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תגובות.
1. אני מתאמן במכון 6 חודשים אבל חודשיים עם תזונה לקויה בהתחלה.. 2. 4 חודשים עשיתי מסה, צברתי שריר זה בטוח כי עלתי במשקלים המון (פי 2 בערך) אבל גם עליתי שריר, בלי קשר שאין לי גנטיקה משהו.. 3. היד שלי זה 35 היום, פשוט בפוזת בייספס לא הצלחתי לעשות עם מצלמה ביד, לא חייבים להאמין. 4. אני יודע שאני לא גדול , פשוט אני מגיב פה הרבה והיה חשוב לי להחשף. 5. עוד חודשיים חיטוב אפרסם תמונות חדשות. 6. אה גם במסה האחרונה הייתי בעודף קלורי גבוה מידי. אגב, הגב החלק הכי חלש אצלי, כנראה שלא הייתי צריך להצטלם כשאני מצלם את עצמי. בכל מקרה, חוץ מהבייספס שיצא הרבה יותר קטן ממה שהוא השאר זה אני +- אחרי חיטוב אני אארגן צלם וגם יראו את השרירים יותר טוב.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
#35 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() מה חיטוב יעזור לך? תמשיך מאסה עד יוני ואז תחטב.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
#36 |
הושעה
|
![]() תנסה פשוט לעלות יותר נקי.
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מוריד ל8 אחוז בדווקק.... ואז אהיה במסה מאוד מאודדד מתונה. יעני עודף קלורי של 100 -200 קלוריות ואשקל פעם בשבוע. אני רוצה לעלות חצי קילו בשבוע שזה יהיה בערך 50 אחוז שומן 50 אחוז שריר... גם ככה עם הרמון הורמונים שלי אני לא יכול ממש לגדול..
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחשוב על זה
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן אני אחשוב על זה, בנתיים אני מפנטז על האחוזים הנמוכים ואני יודע שאגיע לשם יהיה קשה להפרד. זה בעיה עם גנטיקה כמו שלי אין לי מצב ליחס יותר טוב מ1ל1 אולי קצת.. טוב אני מתחיל לפזול לכיוון ud.20 לעלייה במסה, אולי זה הפתרון.
|
![]() |
![]() |
#40 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תמשיך לתת לגוף שלך את מה שהוא צריך. לא לכולם יש Burst של גדילה בהתחלה. תתמיד בתוכניות אימון כל פעם ל3 חודשים ותראה מה מתאים לך. אם זה מנחם אותך אני גם אחרי 8 חודשים לא התקדמתי בצורה יפה כמו שאתה התקדמת. פשוט אתה יכול יותר, אל תפחד לבלוס כמויות אדירות של אוכל, לישון כמו דוב ולהתאמן כמו... מתאמן מתחיל, כי חראם על פציעות
![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |