|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן חוזר,
חודשיים בערך במכון, התחלתי מ 0 ממש והעליתי משקלים באופן הדרגתי. הבעייה שאני מגיע למצב בשבועיים האחרונים בעיקר שהמשקלים קטנים עלי מאימון לאימון. כל 2 אימונים (מתאמן 3 פעמים) אני נאלץ לעלות עוד פלטה של 5 ק"ג כדי שאני יתאמץ , אחרת אני פשוט לא מתאמץ אולי 40% מ Rm1. (מס' חזרות 12-15). אני חושש מאי יכולות הגידים ומערכת העצבים שלי לעמוד בעומס הנ"ל למרות שלשרירים אין בעיה. מה עושים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אם לשרירים אין בעיה, אז גם לעצבים אין בעיה. ב"כ העצבים נכנעים לפני השרירים.
בקשר לגידים... כל עוד אתה לא מרגיש כאב תעלה משקל.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדוג לפני חודשיים התחלתי מקבילים צרים במכונה עם 20 ק"ג , היום אני עובד עם 70 ק"ג - לא נראה לך קצת מהיר מדי. דרך אגב אני לא מרגיש כאב חריג חלילה בזמן האימון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זכרון שריר, גנטיקה לא רעה, תזונה נכונה, אימונים נכונים, מנוחה מספקת, בהנחה שכל אלו אכן נכונים קצב ההתקדמות שלך בהחלט יהיה מהיר!
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרגעתם אותי בקטע הזה. בכל מקרה מן הסתם ההתקדמות תואט תוך זמן קצר אחרת אני יראה כמו התמונה בחתימה של גולן (-: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בחתימה של גולן,הבן אדם סוס.
|
![]() |
![]() |
![]() |