|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ואתה לא תוכל לעשות סקוואטים טובים אם אין לך זוקפים טובים. בכל אופן כשיאפשר לי הזמן אני אחפור מידע על זה..
![]() |
![]() |
#83 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
נו עזוב באמת בולט חבל על הויכוח. אני אמרתי דעה של בעלי מקצוע, לא תיאוריה שגיבשתי עם עצמי, אתה יכול לקבל אותה או לא לקבל אותה זה החלטה שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
חבר פעיל
|
![]() כל הזמן מזכירים את שלושת תרגילי הזהב שיביאו לפונטציאל הגדילה הטוב ביותר דד ליפט סקאוט ולחיצת חזה, ואתה עומרי בא ואומר שיש לזה תחליף...
מה אומר ההגיון הפשוט למי כדאי להאמין ? למורה שלך לאנטומיה או לכמות העצומה של המאמרים שנכתבו בנושא.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נדב, אין פה ויכוח על יעילות התרגיל, הוא ללא ספק התרגיל הכי טוב לגב והאמסרינג, אבל הוא תרגיל לא טוב לעצמות.
![]() |
![]() |
#86 | |
|
![]() ציטוט:
מדובר פה על ענף לא מוכר יחסית בישראל, מן הסתם משהו שהוא לא מוכר, לא יקבל תמיכה. חבל רק שאנשים מסרבים ללמוד גם מאנשי מקצוע אחרים ("אחרים", אני מדבר פה על פרופסור לקיניזיולוגיה, תואר שלא קיים בכלל בישראל) בתחום שהם לא מישראל, ואדרבה בגלל שהם לא מישראל אלא מארץ שיותר מכירה בענף הזה. בקיצור, שכל אחד יעשה מה שבא לו כמו שעומרי אמר. אם אנשים מתעקשים להיתקע באגדות שלהם, שיהיה להם בכיף. סקוואט פוגע בברכיים. אבקת חלבון הורסת את הלבלב. קריאטין מצמיח עין שלישית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.exrx.net/WeightExercises/...SeatedRow.html
![]() |
![]() |
#90 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
למי שיש בעיות גב תחתון,אפשר לעשות אותו עם מכונה שיש לה משענת לחזה,(המכונות האלה הן עם 2 ידיות שאתה תופס כל יד לחוד) יש אצלינו את שתי הסוגים של המכונות. אני אישית מעדיף את זאת שאתה שמת כאן שאין משענת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הבחור בסרטון עושה צ'יטינג. ככה לא אמורים לעשות חתירה.
![]() |
#93 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#95 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() זו היתה אמירה פילוסופית בקשר לציט ![]() פשוט טחנו את הנושא ואין מה להוסיף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
|
![]() ציטוט:
![]() פשוט תנסה להסתכל על זה ממבט שלי כאילו מדובר בנושא אבקת החלבון הידועה לשמצה, כאשר אתה מנסה להסביר למישהו שרופא המשפחה אמר לו "לא להתקרב לחומרים האלה". תגיד לי, אם אני אביא לך הסבר של ד"ר ברק ירוחם (חבר בכיר באיגוד הרמת משקולות של אס"א ת"א, בוגר תואר שלישי במדעי הספורט), אתה תשתכנע? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
כי בעקרון לא ניתן לשכנע ממש אנשים. כל אדם מגיע לנושא שהוא מתעסק בו עם דעות שונות,והוא דבק בדעות שלו בדרך כלל תמיד. עכשיו , על פי הדעות שלו, הוא מוצא בעלי מקצוע ומחקרים שתומכים בדעה שלו. למשל, אדם מעשן כרוני, ימצא מחקרים שרוב האנשים שמתו מסרטן לא עישנו. סתם דוגמא כן? אבל אפשר לעשות את זה לכל תחום. בגלל זה אמרתי כל אחד יעשה מה שטוב לו,פשוט אני הצגתי דעה של אחד המומחים בארץ בתחום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
חבר פעיל
|
![]() עמרי אז אתה יכול בבקשה להמליץ לי על תרגילים לחיזוק זוקפי הגב\הגב התחתון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|