|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בזמן האחרון ההורים שלי התחילו לעשות לי בעיות בקשר לטונה במים אני רוצה לדעת אם יש עוד משו שמכיל את אותה כמות חלבון עם אחוזי שומן ופחמימות כל כך נמוכים......
תודה לעוזרים.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה לגבי אבקת חלבונים ?
זה יוצא יותר זול ומשתלם.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אני צריך משו שישביע אותי גם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לפי התגובה שלך אני מבין שלא ניסת אף פעם אבקה ליפני נכון ?
במידה ואתה לוקח אבקת חלבונים ללא פחממות לדוגמה אופטימום 100% קישור לאבקה http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 עם 4 תמרים אחרי האימון תאמין לי שאתה ממש לא תיהיה רעב. חוץ מזה על תשכח שבאבקת חלבונים יש חומצות אמינו,גלוטמין ועוד הרבה דברים מעבר לחלבון. אתה יכול לנסות קוטג' חצי אחוז שומן, אבל עדין המחיר לא שווה,בסוף יוצא שהאבקת חלבונים הכי זולה.
![]() |
#5 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() קוטג ,פסטרמה 0.5 שומן ,אבקת חלבון
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל מקור לחלבון מכיל חומצות אמינו מעצם ההגדרה של חלבון, ורוב מקורות החלבון גם מכילים גלוטמין. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() את האמת, זה גם לא עניין של איכות. אין חומצות אמינו איכותיות יותר ואיכותיות פחות. חלבון מי גבינה מכיל את אותן חומצות אמינו כמו בטונה, פשוט הריכוזים של חומצות האמינו בחלבון מי גבינה גבוהים יותר ולכן ערכו הביולוגי גבוה יותר.
בקשר לנושא, מבחינתי אבקת חלבון לא משביעה. זה ממש כמו לשתות כל משקה קל אחר. אם מוסיפים חלב, זה נעשה קצת יותר כבד, כמו שוקו או נס קפה, אבל זה שובע שלא מחזיק הרבה זמן בהשוואה לחזה עוף למשל. חזה עוף הוא אולי התחליף הכי טוב/משביע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה רוצה ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() קוטג' חצי אחוז או חזה עוף 150 עד 200 גרם או 150 גרם פסטרמה אפילו אתה יכול 10 לבני ביצים אבל זה בטוח הורים שלך יהרגו אותך :):):):)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
gil-nissim , גלוטמין היא חומצת אמינו לא חיונית שיש בכמות גדולה במזון ממילא. אין משהו מיוחד באבקות חלבון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע.... הטונה דיי משביע אותי אבל אני מחפש משו דיי אותו דבר... ו 10 פסטרמות זה דיי מגעיל ביחד.... וחזה עוף זה 3% שומן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() קוטג', גבינה לבנה, פילה (יקר אבל טעים) כתף בקר ובעקרון כל הבשרים שיש באיזור הכתף, פסטרמה דלת שומן וכמובן חזה עוף.
3 אחוז שומן זה בסדר גמור, ולגבי הפסטרמה, קפל ובלע הוא המוטו. אתה אומר שפסטרמה זה מגעיל אבל טונה במים לטחון כל יום זה לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כל דג אחר?!