|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1)קראתי שצריך 0.7 לקילו משקל גוף אבל שיורדים בקלוריות אם עדיין נשארים על זה זה יוצא שבערך 25-30 אחוז מהקלוריות באות משמן לא עדיף ללכת לפי אחוזים לא עדיף ללכת לפי אחוזים ולדאוג שיהיה לי 15 אחוז מסך כל הקלוריות משומן?
2)מה החישבות של שומן בדיאטה? 3)ביום שאני עושה העמסת פחממות שזה פעם ב-8 ימים אני מתחיל אותה לאחר אימון גוף מלא אז ברגע שאני מתחיל את העמסה להשתדל לצרוך כמה שפחות שומן?או שפשוט לאכול כרגיל ורק להוסיף עוד פחממות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם הגוף שלך לא יקבל שומן ממקור חיצוני, מהחוסר אתה תשמין. (I kid you not).
משומן נוצרים ההורמונים (טסטוסטורון, חשוב, לא?), שומן אפילו מרזה (אומגה הוכחה כמרזה, גם שמן זית, CLA, וכמו Seasmin, שומן הפלא), והוא הופך את הכול לכ"כ הרבה יותר טעים. מוסר השכל? Eat you FAT! אל תרד לחמש עשרה.... נמוך מדי לטעמי. ובהעמסה, תתפנק לך מפחמימות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() בהעמסה כמה שפחות שומן יותר טוב
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() 1. לדעתי שומן מחשבים בסוף , לדוגמה קבעת לעצמך סך קלורי מסויים עם הגירעון וכל השטויות , קבעת לעצמך כמה גרם חלבון תצרוך ביום לאחר מכן פחמימות ומה שנשאר תשלים משומן כי אין ברירה ותוריד ותקצץ בהדרגה בפחמימות ובשומן ותשאיר את החלבון על פרופיל קבוע (גם היחס של החלבון יעלה בהדרגה כי אתה יורד במשקל אז המכפלה גודלת בהתאם לכן אין ממש צורך להגדיל אותו)
2.קיבלת הסבר , שומן חשוב לא פחות מחלבון בדיאטה ויכול לתקוע הרבה אנשים , הרבה אנשים לא מבינים את חשיבות שלו ופשוט מתנזרים ממנו לגמרי למזלם הם עוד מקבלים קצת שומן "איכותי" ממזונות בעלי שומן רווי כמו בשר , טונה וכדומה... 3.אפשר לשחק עם זה הייתי ממליץ בהתחלה אם הדיאטה מאוזנת לעשות העמסה פעם ב10 ימים , ותשאר על פרופיל שומן וחלבון קבוע רק תעלה בפחמימות אין טעם להוסיף קלוריות משומן או להוריד את השומן כי הוא כבר במילא בקנטים(הצריכה שלו). מה שכן אפשר לעשות העמסה עם צ'יט ושם היחס כבר משתנה אבל לא להגזים יותר מדי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() 1) אתה יוריד במשקל הגוף -> אתה צריך לצרוך פחות קלוריות -> אתה מוריד בקלוריות משומן וצריך לשמור על 0.7~ גרם שומן לכל קילו ממשקל גופך -> הסתדרת
![]() 2) המאמרים באתר 3) כמה שפחות שומן, כמו שבולט אמר |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() על הדרך אני גם יישאל שאלה התחלתי היום בבוקר העמסת פחמימות עד היום בלילה אני מתאמן בחלוקת אי בי סי אתמול עשיתי רגליים ויד אחורית היום אני עושה חזה ודו ראשי לכל ארוחה היום אני מוסיף ארבע לחם מלא זה בסדר או שהעמסה לא טובה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עדיף לעשות אימון כל הגוף לפני העמסת פחממות. לא חייב 24 שעות, יש גם העמסות של 5 שעות.
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא חושב שזה עדיף לא ראיתי בשום מקום שזה עדיף מה שכן לא חייבים לעבוד בכלל FBW בחיטוב זה חרתא שהכנסתם למוח שלכם או משהו הכניס את פה ומאז כמו שפנים אתם מבצעים את זה גם אני עם גיל ואני עובד ABC 5 פעמים בשבוע פעם הייתי עושה 6 עד שקיבלתי סארס בקיצור איש תעשה העמסה זה לא משנה מתי אם זה העמסה נקייה שזה יעשה ביום פנוי שתאכל איך שאתה קם ארוחת בוקר מסיבית צא לאימון תחזור ותתחיל לדפוק אותה בהעמסה של 24 שעות עד לארוחת בוקר של היום למחרת(אפשר גם לא להחשיב את הארוחת בוקר של היום למחרת ולסיים את זה בפחות מ24 שעות הכל עניין של איך זה משפיע עליך) בקיצור מומלץ יום לפני כן לעשות יום "דילול" לקצץ פשוט את הפחמימות בחצי ויום אחרי זה לעשות העמסה נקייה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לא אמרתי שצריך לעבוד Fbw בחיטוב. אמרתי שלפני העמסה עדיף לעשות פול באדי מאשר אימון על חלק מהגוף בלבד.
בכל הדיונים שהיו פה לא הבאת אפילו מחקר אחד קטנטן, אז למה אני חייב להביא כל הזמן מחקרים? כשאני או כל אחד אחר מביא, גם ככה אף אחד לא קורא אותם. אולי תביא פעם אחת אתה? אולי פעם אחת תביא מקור מידע מקצועי, מדעי שמצדד בדבריך?
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
וממה נוצר כולסטרול, במטוטא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וABCD זאת חלוקה חרא בחיטוב, כי תדירות הגירוי קטנה.
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
התרצה בזאת? לא חושב גם אני לא סגרנו את הדיון ביג'ו ![]() ד"א כן הבאתי כמה מחקרים בכל מקרה אני לא מביא מחקרים כי אני לא מאמין במחקרים שרובכם מפרסמים על קופים אתיופים בדרום אפריקה או על עכברי מעבדה בדרום סינגפור שהביאו להם X Y Z והם נהפכו למוטציות גנטיות ובלה בלה בלה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() שטויות, לא שטויות, הכל שטויות, הכל נכון... אנשים ,כנסו קצת לפרופורציה! אף אחד לא אמר שלא כדאי לעשות תוכנית כזו או אחרת בתקופת החיטוב בפרט, או בכל תקופה שהיא. הרבה מההודעות פה עומדות בגדר המלצה, חוויה אישית, דעה אישית, דעה קבוצתית, חלקן מוששטות על אי אלו מחקרים מהימנים, או לא... בשורה התחתונה - מדובר בפיתוח גוף, וכל גוף לגופו
![]() המליצו פה על Fbw או כל תוכנית שהתדירות שלה גבוהה והנפח קטן, יחסית, לתקופת חיטוב, כי כנראה ו-ואללה תוכניות מהסוג הזה טובות לרוב המתאמנים הממוצעים +. מה שחשוב זה "להיות עם יד על הדופק", ולשים לב למה שקורה לכם, לגוף שלכם. אם 100 סטים לכל שריר, כל יום, עובד עליכם הכי טוב - שיהיה, כבר אמרו שהכל אינדיבידואלי, והעיקר שיהיו תוצאות טובות. אם 2 אימונים Fbw קצרים ודלי סטים משפיעים - שיהיה.