|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אני מתאמן שנה וחצי ומתוכם 10 חודשים רציני
אני 186 על 75 התחלתי מנתונים של 185 על 54 קילו אני מתחיל חיטוב עוד שבוע כדי להגיע לריבועים ואז אני מנסה לעלות נקי.. טוב תמונות =] כאן זה שהייתי מתאמן 8 חודשים בלי להבין כלום מהחיים שלי פרונט ![]() וזה תמונות מעכשיו פרונט ![]() חזה ![]() גב ![]() עוד אחת של גב ![]() היקף יד של (נערך: מדדתי היום 34.4 =) ![]() זהו.. תגובות נורמליות ואל תהרסו את הפוסט וכמה אחוז שומן אני נראה לדעתכם? זה הפוסט הקודם שלי http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=15103 עריכה*** מצטער על הגודל.. תודה יתיר |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יפה אחי !! אבל יש לך עוד המון למה לשפר
תסתכל כמעט אין זכר לידיים ! אבל יש לך מבנה טוב רק צריך להוסיף מסה בהצלחה גבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה רחוק מלהתחיל חיטוב
אין עליך מאסה ! אם אתה רוצה לראות תוצאות יפות אחרי החיטוב תמשיך לעלות שריר נקי כי ככה ישאר ממך רק עצם
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שיפור יפה פשש
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע לא אהבתי. גב ידיים כתפיים מאד מאד חלש לדעתי... רק בחזה רואים שיפור.
איך התפריט שלך?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חברה תשמעו, יש פרט שולי קטן ששכחתם. הבחור מתבגר, עברה כמעט שנה מאז שהוא פרסם תמונות אחרות, בטח שהוא ישתנה.
תשמע אחי תכלס, אני רואה אולי שיפור קטן בחזה ובגב, כל השאר על הפנים בשביל עשרה חודשים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ידיים דחוףףףףףףףףףףףףףףף
אתה נראה אחד שלא משקיע בכלל בידיים, אבל חוץ מזה התקדמת יפה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() שמע .. לפי דעתי תמשיך במסה ...כי מסה שלך לא שווה לך לחטב גם כך ירד קצת שריר ממנה אז לא ישאר כלום אז עדיף לשאר במסה ושתדע לך אתה לא על % גבוה אז אין מה לפחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כן אתה צריך עוד מסה.
השמנת גם קצת בין התמונה של אחרי 8 חודשים מהתמונות של עכשיו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שיפור נחמד...
אבל לא ל10 חודש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתה כממש רזה ושיפרתה יפה אהבתי בעיקר תהפרדות בחזה באחוז שומן נמוך זה היה מפלצתי לדעתי דווקא כן כדאי לך לייכנס לתקופת חיטוב של חודשיים ככה בכל זאת אתה לא באחוז שומן נמוך והקיץ קרב ובא וחבל שלא תהנה מהגוף שלך בכל אופן בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובות..
אני רוצה לחטב בגלל שאני עכשיו על אחוז שומן יחסית גבוה.. במציאות זה נראה יותר לעים מאשר בתמונות, וגם בגלל שאני רוצה לראות ריבועים פעם ראשונה אצלי.. אחרי שאני יסיים את החיטוב אני יתחיל לעלות נקי בקשר לידיים וכתפיים נתקעתי כבר כמעט 3 חודשים.. אני עולה במשקלים והכול אבל לא גודל כמו שצריך.. זה באסה רצח |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אהבתי תחזה שלך .. שפר ידייםם ואז חיטוב..
בהצלחה!
![]() |
#14 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() 1. לא עלית 21 קילו עלית אולי 5-6 קילו, וגם הם כמעט הכל שומן..
2. מה קשור חיטוב? 3. מה אחוז שומן גבוה מה? 3. מה קשור חיטוב ?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() ואללה יש שיפור בחזה אחי ובגב..
תתחיל לאמן ידיים ברצינות |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה אפילו לא מכיר אותי ואתה סתם זורק דברים, דבר ראשון מהתמונה הישנה עליתי 11 קילו ושם הייתי מתאמן 8 חודשים אז לפני שהתחלתי להתאמן הייתי אותו גובה ופחות 21 קילו כמו ניצול שואה למה חיטוב? בגלל שאני רוצה אחת לראות אצלי ריבועים זה הסיבה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אם חשובות הקוביות תעשה חיטוב למרות שאישית אני הייתי ממשיך מאסה.
אגב, אתה בכלל לא דומה בשתי התמונות אתה יודע? ולא מבחינת התבגרות פשוט לא דומה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() בק דאבל בייספ נחמד , שום דגש על השיער בבית השחי מקוהו לראות שיפור בתמונה הבאלה.
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשביל שיהיה לך ריבועים אתה צריך לצבור מאסה גם בבטן.. תלא יכול לחטב ולחשוב שייראו.. אני לא רוצה להיותז ה שיגיד לך את זה ככה.. אבל אם אין לך עכשיו ריבועים.. ולא ראיתא ותם כשהיית במצב של התמונה הראשונה אז גם אם תחטב עכשיו תחזור למצב של התמונה הראשונה שאז הייתש מה ממש חטוב ובלי מאסה.. ועכשיו כשצברת תמיחסית מאסה הזאתי.. אם תחטב תחזור להיות רזה אם תצליח בחיטוב..ותאבד סביר להניח תמסה שצברת עד עכשיו.. לדעתי אם תשואל אותי.. החיטוב הרבה יותר קשה מאשר לעלות במאסה.. תיכול לעלות מלוכלך ובשקט חודשיים לחטב.. אבל לדעתי אם זה מה שצברת ב10 חודשים תמאסה הזאתי.. תלא תתצילח חיטוב כי זה יותר קשה וקפדני.. לעומת התקופת מאסה שהיא בכלל תאוכל מלא ופשוט עולה.. לדעתי תמשיך מסה אחרי כל אימון תעשה חצי שעה ריצה או רבע שעה ריצה רבע שעה מדרגות קרוסאובר וכל הדברים האלה תסדר תתפריט שלך למה אם תמתאמן רציני 1- חודשים ואלה התוצאות התפריט שלך דפוק.. קח הכל באווירה של טיפים להמשך אחי שיהיה בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |