|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב קודם כל אני פותח את הנושא הזה בגלל שקראתי פה מלא ונראה לי שהבנתי כמה דברים .
אז ככה התחלתי להתאמן בערך 7-8 אחודשים . גובה 1.80 משקל 58 ק"ג. היום, אחרי הרבה מאמצים , אימונים , ואבקות אני שוקל 68 ק"ג . הבעיה היא שאני כבר די הרבה זמן לא מצליח לעלות במשקלי עבודה. לדוגמא : בנץ' - 20 קילו כל צד. פולי עליון - 61 ק"ג . התוכנית שקיבלתי זה תוכנית ab . 4 פעמים בשבוע . השאלה שלי האם כדאי להחליף לתוכנית ss ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() כן. תעשה ss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך דחוף לשנות את האימונים שלך, לאכול אחרת לחלוטין, לקחת מאמן אישי
אם אחרי כל כך הרבה זמן אתה לוחץ בקושי 60 קילו ואתה על משקל שמתאים לאנשים שנמוכים ממך ב20 ס"מ- אז יש כאן בעייה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() תאמת שאני כבר בערך 4-5 חודשים לא אוכל ממש טוב כמו בהתחלה וכנראה בגלל זה לא התקדמתי
הבעיה זה האוכל. השבוע התחלתי ss . והתאמתי תפריט ושותה גיינר בנתיים עליתי עוד קילו וחצי מקווה להעלות עוד הרבה . האם כדאי לי להוסיף תרגיל יד אחורית או בדיוק לפי התוכנית? . אני חייב לציין שבנתיים התוכנית הולכת לי די טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה ss וזהו-אין צורך בתוספות
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתלבט לגבי המשך שימוש בקריאטין | berkovic | תזונה ותוספים | 2 | 22-11-08 11:28 |
ייעוץ לגבי המשך שימוש בקארטין מונו | dor_dru | תזונה ותוספים | 1 | 02-11-08 20:47 |
אשכול המשך לסקר של זוקו, לגבי חגורה | Yoshi-Moto | פיתוח גוף תחרותי | 13 | 15-01-08 20:03 |
מהו אימון רטט ?(המשך לפוסט הקודם שלי). | Smart Teach | פיתוח גוף-כללי | 0 | 07-11-07 16:06 |
התייעצות לגבי המשך מאסה/חיטוב | boris19 | אימונים | 11 | 08-05-07 15:39 |