|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
כללי:: עומר.
עוסק ב:: מע"ר במגן דוד אדום
חדר כושר: חסוי.
|
![]() שלום לכולם, סופ"ש נעים!
![]() אני לא אמרח אתכם בסיפורים על עצמי, אך קוראים לי עומר, בן 15. לפני כחודשיים בערך התחלתי להתאמן במכון כושר, 3 פעמים בשבוע אימוני משקולות, פעמיים בשבוע אימוני אירובי (חוגים כמו Bodycombat, cxworkx. את החוגם הנ"ל אני עושה בקביעות פעמיים בשבוע). מסת השריר שלי יחסית לא גדולה. אני שוקל 70 קילו. אני לא רזה, אך הורדתי המון בחודשיים האחרונים. עכשיו, אני רוצה להעלות מסת שריר, בלי שום תוספי תזונה. היינו אצל תזונאית, והיא אמרה שאסור לבני נוער לקחת דברים כאלה. אחרי אימוני משקולות (שאותם אגב אני מתעמל כ- 3 פעמים בשבוע) , אני אוכל 2 ביצים, בחביתה וקופסת קוטג' 3%. במשך היום אני לא אוכל כ"כ הרבה חלבונים...אני לא יודע מאיזה מקורות אני יכול להשיג חלבון חוץ מחביתה וחלב/קוטג'. אשמח אם תעזרו לי לבנות תפריט מאוזן, שיעזור לי להעלות את המסה! תודה רבה וסופ"ש מעולה, עומר. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמה דוגמאות לחלבון: טונה, חזה עוף, גבינה לבנה, גבינה צהובה. אין שום בעיה עם אבקת חלבון כתוסף תזונה אבל זו החלטה שלך
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תחזור לתזונאית שלך, תשאל אותה למה, בשם השם, אסור לבני נוער לקחת אבקת חלבון ?
מעבר לכל השטויות שהיא תגיד לך, תשאל אותה אם יש לה מאמר בנושא שאתה יכול לקרוא (אם יש לה כמובן)... היא תגיד לך שאתה יכול למצוא אלפים באינטרנט, אז תחפש.. ברגע שלא תמצא או שתמצא כאילו שחתומים ע"י אנשי שקר כלשהם, תתחיל לקרוא מאמרים של אתרים אמינים לגבי עלייה במאסה. שיהיה לך בהצלחה.
![]() |
#4 | ||
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון, תודה רבה על המענה! שנית לכך, טונה אני לא אוהב, ואני אוכל גבינה צהובה של כ 5% מכיוון שהיא משמינה ויש בה המון חומרים אסורים לגוף. תוכל להגיד לי תחליפים...למשל, בשר, דגים, אני לא אוכל כל יום. ואגב - אחרי אימון במכון כושר, זה טוב מה שאני אוכל? והאם אני צריך לאכול יותר בגילי...(15) מכיוון שגופי עוד בהתפתחות? תודה רבה! ציטוט:
שנית לכך, כמו שרשמתי למעלה, אני סומך עלייך מכיוון שאתה מדריך מוסמך, האם אני צריך לאכול יותר בגילי כדי לפתח מסת שריר? ואם כן, מה? תודה! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() מה אתה מזיין בשכל תגיד לי? לך לתזונאית שלך מה באתה לשגעה אותנו.. תפסיק להתעצל כנס לגוגל ותמצא תשובות לשאלות הדביליות שלך. איזה אנשים שמע ישראל.. קשה לחפש קצת ברשת לפני ששואלים אני לא מבין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני, מישהו אמר לך להיכנס לאשכול יא אדיוט פעור פה? אני שואל במטרה לדעת. אני תמיד מחפש לפני, פשוט לא מצאתי מספיק מידע. צא מהאשכול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: BEAST
עוסק ב:: SW,לימודים,עבודה
חדר כושר: B-Sport
|
![]() ואו יש לי איזה דף שהיועץ התזונתי שהייתי אצלו בעבר נתן לי, הדבר הזה דף אחד שלם שפשוט אומר לך מה לאכול מה לא לאכול. וזה מדהים. אם תרצה תביא לי את הטלפון אני אשלח לך זה סיפור אין לי אייפון לעלות את זה וזה
והוא אגב גם מר ישראל לשנים 2011-08 אז ככה שתיהיה יותר מודע שהוא דבריו כסלע |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() http://www.israelbody.org/%D7%94%D7%...A0%D7%99%D7%9D
ומה זה בדיוק? אם הייתה באמת מחפש הייתה גם מוצא דאלביוב. עלק לבנות לך תפריט חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה: פיצה - מותר לאכול או אסור לאכול? | the-sniper | תזונה ותוספים | 33 | 12-06-11 22:07 |
מה כדי לאכול ולא לאכול כדי למנוע שברי מאמץ?? | Atex445 | תזונה ותוספים | 2 | 26-06-10 23:41 |
בעיה אשמח לעצות אן חשק לאכול לא אוהב ולא מסוגל לאכול. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 67 | 25-04-09 22:46 |
אחח איזה חרא זה להיות בנאדם שלא אוהב לאכול:/ מה גורם לכם לאכול אנשים.. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 23 | 22-08-08 00:50 |
כמה לאכול ומתי לאכול...הכל כאן | alad218 | תזונה ותוספים | 3 | 30-01-07 11:46 |