|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() עם נניח אני קם ושעה וחצי אחרי אני באימון כוח וארובי מה אתם ממליצים לאכול לשתות?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קורנפלקס+אבקת חלבון+נס קפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בד"כ כשאני קם ושעה וחצי אחרי מתאמן, אני כמו תמיד אוכל קופסת קוטג', 2 פרוסות לחם וירקות (לדוגמא מלפפון ופלפל).
לפעמים משלב עם חלב רגיל או חלב סויה. ולפחות 2 כוסות מים. ואז חצי שעה לפני האימון לוקח פרי. לא שמתי לב להפרעה באימון... לא יודע עד כמה זה נכון מבחינה תזונתית או איך שלא תקרא לזה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: BEAST
עוסק ב:: SW,לימודים,עבודה
חדר כושר: B-Sport
|
![]() קודם כל אני לא יודע אם מומלץ ישר להתאמן אחרי, או לפחות להתחיל, מילא לצאת מהבית רק או להתחיל להתארגן, אבל שעה וחצי אחרי הגוף עוד רדום במצב של off. צריך להעיר אותו
קפא שחר או משהו או נניח קפסולות של קפאין שעה לפני האימון ואתה ב power level : 9000 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה קופסאות טונה במים מומלץ לאכול ביום עם אימון או יום ללא אימון? | Arkadi.Kr | תזונה ותוספים | 13 | 18-01-09 08:54 |
צריך לאכול חלבונים בין אימון אנאירובי לבין אימון אירובי | talp | תזונה ותוספים | 14 | 08-12-08 12:08 |
האם חטיף אנרג'י לפני אימון נחוץ? והאם קוטג' אחרי אימון זה בסדר? | BodyKilo | תזונה ותוספים | 2 | 11-02-08 09:16 |
שאלה| מה צריך לאכל לפני אימון ואחרי אימון.. כנסו תבינו | ido:] | תזונה ותוספים | 1 | 06-11-07 08:30 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |