![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() Squats 1 set 10-15 reps
Deadlifts 1 set 10-15 reps Shrugs 1 set 10-15 reps Bench Press 1 set 5-10 reps Rows 1 set 10-15 reps Overhead Press 1 set 5-10 reps 3 ימים בשבוע איך זה בתור תוכנית? לי זה ניראה ממש לא משהו.... אבל בשביל גיוון והיא גם ניראית כיפית כזאת וגם לא מסתדר לי שלכתפיים הטווח חזרות הזה.. קיצור לשיפוטכם ובעיקר לאוהבי התוכניות האלה (מישהו אמר BULLET? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חרא תוכנית...
![]() |
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() זה לא טוב כי יש ווליום נמוך מדי. מתי בפעם האחרונה אמרתי שאני אוהב את התוכנית הזאת?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אימון של שש סטים לכל הגוף. אם אתה גודל מזה אז אתה קוסם
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מזה הבולשיט הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() זה לא Hit
![]() |
#7 |
|
![]() אני עבדתי עם התוכנית הזאת, היא מתישה ברמות שאתה לא מאמין (אם אתה באמת עובד לפי עקרונות Hit). אחרי כל אימון אני כמעט התעלפתי.
עליתי איתה במשקל וגם משקלי העבודה שלי השתפרו בצורה דיי טובה, אבל אם אני זוכר נכון לא היתה לי עליה בהיקפים, אז לא יודע. אבל שווה לנסות לדעתי. כמה הצעות: 1. אל תעבוד בטווח 15 חזרות, תעבוד בטווח של מקסימום 10 אלא אם כן יש לך סיבולת טובה (לב ריאה הכוונה). 2. סקוואט, דד ליפט וחתירות עם מוט באותו אימון יכול להיות עומס כבד מידי לזוקפי הגב. אני מציע לעשות פעמיים בשבוע סקוואט ופעם בשבוע דד ליפט (נגיד ימים א' ו-ה' - סקוואט, יום ג' - דד ליפט). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() עידן למה היא מתישה? סט אחד בלבד...
![]() |
#9 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אבל בשביל שסט אחד יהיה אינטנסיבי , צריך הרבה כוח ברמה שהוא לא היה שואל אותנו פה...
אלא אם הוא משתמש בשיטות להעצמת מאסה בערך כל מה שיש ב'ספר'... או לרוץ מפינה לפינה במכון להחליף ציוד אם הוא הוא מנסה לדחוס את זה בזמן מועט.
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הרעיון בhit הוא לעבוד לכשל ?
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חממ... Hit מיועדת למתקדמים מאוד ואין טעם בכלל למתחילים. תגיד כמה זמן אתה מתאמן?
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() עדיין כמה שאתם אומרים שזה למתקדמים לא נראה לי שאחרי אימון של 6 סטים הייתי
מרגיש תאימון .. מה כאילו לא גומרים תאימון אחרי רבע שעה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מת על היט ומדי פעם אני משתדל לדחוף פה ושם לרוטינת האימונים שלי קטעים מבוססי היט. מצד שני יותר משבועיים כאלה ואני נופל פצוע ושדוד על גבול האימון יתר.
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה הנתונים מבחינת הגוף? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני כרגע 1.80 על 88 קילו די חטוב. לפני חצי השנה האחרונה שהתאמנתי בה fbw הייתי 78-80 אחרי שנים של עבודה בגישות הישנות של הabc והיותר מפוצלות. בחצי שנה הזאת גדלתי כמו שלא גדלתי והתחזקתי שנים. לפני שהחלטתי לשנות את התוכנית שלי חקרתי מהרבה מקורות על הנושא, בררתי ולמדתי. משם הידע.
![]() |