|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קצת פרטים
גיל 24 גובה 164 משקל 58 אני מתאמן 8 חודשים יתחלתי עם משקל 68 עשיתי אולי חודשיים מסה בכל התקופה , וחצי שנה אימוני כח עם מאזן קלורי שלילי קל 100-250 קלוריות עשיתי בהתחלה תוכנית אימונים ABC אחר כך עברתי לתוכנית AB לפני שבוע רק יתחלתי לעשות סקוואטים ודדליפט עכשיו אני רוצה להתחיל מסה בכל הכח ורציתי לשאול מה אתם ממליצים להמשיך עם תוכנית AB או לעבור לSS ? הבנתי שצריך ללמוד היטב את הטכניקות אני עובד על זה עם איש מקצוע תמונה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
אם המטרה שלך מסה ולא כוח תעשה ab 4 פעמים בשבוע.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אימון כח יתכוונתי לאימון משקולות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: Shut up and SQUAT
עוסק ב:: מדריך כושר
חדר כושר: גו אקטיב
|
![]() אם כבר התכוונת לאימון התנגדות לא כוח.
תתחיל לעשות ab והבדרגה תעבור לabc אחרי שאתה מרגיש שכבר אין מספיק עבודה על השרירים ואתה רוצה יותר. לפי איך שאתה נראה בתמונה אין צורך בגרעון קלורי אם אתה רוצה להשיג מסה. תנסה לאכול 200-500 קלוריות יותר ממה שאתה צריך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() מסכים - אל תעבוד עם גרעון קלורי ולא תתחיל לפרק שריר (לא נראה שנשאר לך הרבה שומן
![]() במיוחד באימוני מסה. שם אתה צריך להיפך לאכול יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שלום לכולם, חדש בעסק..צריך חוות דעת | david204 | גלריות הגולשים | 17 | 07-05-11 12:29 |
שלום לכולם..בעיה...צריך כמה שיותר יעוץ | ikררררר | פיתוח גוף-כללי | 5 | 13-07-10 04:04 |
שלום חדש כאן צריך יעוץ | OSHER | תזונה ותוספים | 2 | 15-02-08 20:28 |
שלום חברים אני חדש בזה צריך יעוץ | roiyna | פיתוח גוף תחרותי | 5 | 09-02-08 18:09 |