|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן קשה מאוד, ומשקיע הרבה מאוד זמן בריצות ואימונים מדי יום. אבל מאוד קשה לי להפסיק לאכול ממתקים, עוגות, ולחמים..
גם אם אני נופל ואוכל שטויות זה רק ביום שבת שמאוד משעמם לי, תמיד אני אומר לעצמי אחרי אימון "זהו מעכשיו אני לוקח את עצמי בידיים, זה כולה אוכל! אתה יכול להתגבר על זה" ותמיד יום אחרי אם נפלתי ונגעתי אפילו בעוגיה אני אומר לעצמי יאללה הכל יתחרבן, ואוכל חופשי כל השבת. יש דרך טובה שעוזרת? למה ככה יהיה לי קשה מאוד לחטב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין שום דרך להפסיק עם זה.. תאכל מסטיקים וסוכריות ללא סוכר אם אתה ממש בקטע של לזלול משהו.. אבל הכל צריך לבוא ממך בסופו של דבר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() או שתיקח מדכאי תיאבון.. יש כאלה בשורפי שומן ממש עוזר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא זה קיצוני מדי בשבילי..
אני ינסה את המסטיקים תודה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() לא תכניס תשטויות האלה לבית, לא תאכל אותם
אם אתה במצב קיצוני ולא יכול להחזיק את עצמך, קח צעד קיצוני ושזה לא יהיה לידך הרבה אנשים מכורים לסוכר/פחמימות, הגמילה לא אמורה להיות ארוכה אם אתה רוצה לקחת את העניינים ברצינות תרשום מה אתה אוכל, במשך שבוע, כל דבר שנכנס לפה, תחשב בסוף היום את הקלורית שיצאו לך ואת הערכים של הפחמימה, חלבון ושומן(יש מחשבונים שיעשו את זה, תחפש) ותראה עד כמה המצב שלך גרוע. לאכול עוגיה ולשבור את הכלים זה טיפשי דרך אגב, אם אתה לא מצליח משימה בעבודה אתה זורק את כל החודש לפח ואומר לבוס שלך שפישלת?
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לך שאני מכניס?
ההורים שלי קונים את זה לבית לכבוד שבת.. אני לא יכול להכריח אותם לא לקנות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שם תמונה של מודל לחיקוי מול הפנים שלי ואומר לעצמי אוכל עוגייה? 100 קלוריות יותר מהיעד נותן לעצמי 2 סטירות אוכל את הלב נושך את השפתיים ולא נוגע אם יתהפך העולם
ולבסוף שותה 4 כוסות מים להיגעל מכל דבר אחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: היי-טק
חדר כושר: בית
|
![]() כל פעם כשאתה רעב או שמשעמם לך ואתה רוצה לאכול שטויות תוכל ירקות כמה שאתה רוצה.
דבר שני, ניתן לשלב בין ארוחות שקדים או אגוזי מלך אם אתה מרגיש רעב קל. ועוד טריק קטן כל פעם לפני שאתה הולך לקחת את הבמבה (במידה ולא שמעתה לעצות הקודמות שלי) תלך למחשב ותראה סרטון של מפתחי גוף. אם כל זה לא עזר... אז שה' יעזור |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פירות ים- יש בעיה לאכול כל יום? | Big_Hand | תזונה ותוספים | 5 | 21-06-09 11:19 |
בעיה אשמח לעצות אן חשק לאכול לא אוהב ולא מסוגל לאכול. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 67 | 25-04-09 22:46 |
להפסיק לדעתכם?! | לוזון | אימונים | 6 | 03-12-07 12:07 |
בעיה|מתחיל לעבוד מחר-צריך לאכול הרבה :( | Future Prophecy | תזונה ותוספים | 5 | 31-07-07 20:09 |
לא מסוגל להפסיק לאכול... | tomern2006 | תזונה ותוספים | 21 | 12-05-07 13:16 |