|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קצת פרטים..בן 25 גובה 1.82 על 87 קילו ,לפני שנה וחצי התחלתי להתאמן ואחרי חודש התחלתי SS,סיימתי אותה אחרי תקופה ארוכה עם פציעה באמצע והפסקות..
לפני שנה חזרתי לעסוק בMMA בצורה אינטנסיבית ןלהתחרות,לא הצלחתי לשלב את זה עם התוכנית והמשקלי עבודה שהתרגלתי לעבוד איתם,אז עברתי לקרוספיט למטרות כושר וסיבולת. ירדתי מ91 קילו בשיא בערך למשקל הנוכחי ומאז קשה לי מאוד לחזור,כל התקופה הזו לא חיטבתי בכלל הייתי במסה אפשר להגיד כי אכלתי כמו חמור אבל לא הצלחתי לעלות במשקל בגלל האימונים משקלי עבודה בשיא לחמישיות : סקוואט 155 קילו דדליפט 180 בנץ' 100 פרס 85 פאוור קלין 80 לחמישייה ג'רק 70 השאלה שלי כרגע היא באיזה תוכנית לחזור להתאמן שתשתלב לי עם הMMA ועדיין לגדול? אני מרגיש שאני לא מסיבי מספיק,פתוח לביקורות\תגובות\הטרלות ולדעתכם זה שינוי מספק לפרק זמן כזה? תודה מראש לפני שהתחלתי סוף אוקטובר 2010 בערך : ![]() תמונות מהזמן האחרון,פרונט: [IMG] ![]() גב : [IMG] ![]() ידיים: [IMG] ![]() רגליים : ![]() נערך לאחרונה על ידי GSP, 03-05-12 בשעה 02:47. סיבה: שינוי תמונות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() תעבוד לפי תוכנית כוח, או תוכנית של קרוספיט כוח (לדוגמה של הפוטבול)
ותוסיף פשוט מטקון 2-4 פעמים בשבוע, תעלה במשקלי עבודה ותשפר אירובי וסבולת, מה עוד צריך?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח יש לך את זה גם בעברית?
מה זה מטקון? ואיפה אני מוצא את הקרוספיט כוח? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי הרבה זמן.. | IGOR | גלריות הגולשים | 12 | 30-10-12 07:45 |
אחרי הרבה זמן שלא העלתי _כמה תמונות מהתקופה האחרונה.. | Ronen90 | גלריות הגולשים | 31 | 24-02-10 19:03 |
תמונות|אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה d: | dbzv2 | גלריות הגולשים | 14 | 17-08-09 16:08 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |
כמה תמונות חדשות לפני שעה מהמכון אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה תגיבו | בר חדד1 | גלריות הגולשים | 30 | 21-03-08 15:48 |