|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום קראתי את המאמרים אך למען האמת לא הכי הבנתי.
התבססתי על זה:http://www.israelbody.com/showthread.php?t=54 הגעתי לצריכה קלורית של 2037,עכשיו אין לי איך לדעת כמה אחוזי שומן יש לי (חייל בבסיס סגור). 1.איך אפשר לתפעל את סעיף שלוש,ולמען האמת לא הבנתי כל כך את הסעיף הזה. 2.נניח ואני מוציא מעל זה עוד 300 קלוריות (אירובי),כלומר הצריכה שלי אמורה להיות 2337,מפה אני מחסיר את ה500 קלוריות?או מהצריכה הבסיסית? 3.בתקופת החיטוב כדאי לבצע אירובי ישר אחרי אימון המשקולות?ורק לאחר מכן לשתות את השייק חלבון? 4.בתקופת האירובי כדרי להישאר בab?ומזאת אומרת 8 סטים לשריר גדול?אם אני עושה 3 תרגילים לחזה,בממוצע כל אחד מהם יהיה פחות מ3 סטים?? קצת חופר,ובונגי טיפה אני יודע,אבל צריך את זה חברה. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() 1.לא חשוב,יש מלא נוסחאות אחרות
2.אתה מחסיר מ-2337קלוריות 3.לא אתה שותה את השייק חלבון אחרי אמון הכוח ,במידה והארובי שאתה עושה אחר כך נמשך יותר מ30 דקות תוכל איזה תמר 1 אבל אם אתה בדל פחמימה אל תוכל כלום אחרי האימון 4.אתה לא חייב ab ,fbwיכול להיות גם טוב .אם אתה נשאר על ab אתה עושה שני תרגילים 3 סטים ואחד 2 סטים ז |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זאת אומרת..לעשות אימון כח משהו עמו 40 דק',לשתות את השייק,ואז להמשיך לאימון אירובי..(לרוב האימון אירובי יהיה במכון ולא בחוץ לצערי),אגב יש עדיפות לעשות אימון אירוב אחרי כח,או שעדיף לעשות בבוקר למשל (והמכון בערב).
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי חפירות וקצת קריאה ברשת ,תעיפו מבט על התפריט חיטוב שלי | lifton | תזונה ותוספים | 32 | 06-05-11 13:57 |
אחרי קריאה קשה ומייגעת של ספר הss רוצה לשאול כמה דברים לא ברורים | digidigi | פיתוח גוף-כללי | 0 | 13-12-10 21:52 |
אחרי הרבה קריאה פה בניתי אימון ab | Rambo | אימונים | 8 | 28-12-09 22:23 |
חד המאמרים שווה קריאה | SuzukiR | פיתוח גוף-כללי | 18 | 31-08-07 00:36 |
בכל נושא החיטוב - אחרי קריאת המאמרים - זקוק לעזרה | RoyGush | תזונה ותוספים | 6 | 13-03-07 22:52 |