|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
נפיחון
|
![]() קיצור אני לפני שמטגן את החזה עוף אני שוקל אותו ונגיד שאני שוקל 400 גרם ואחרי הטיגון יוצא לי 250+ אז איך אני אמור לחשב את החלבון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
תאריך הצטרפות: Oct 2006
הודעות: 709
כללי:: אופיר בכר
גיל:: 41
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() לפי כמות החלבון לפני בישול- לדוגמא ב- 400 גרם שלך יש לפחות 100 גרם חלבון גם אם אחרי בישול הם ירדו ל- 250+ גרם, על כל 100 גרם לפני בישול יש בערך 25 חלבון.
__________________
![]() ![]() השתתפתי בתחרויות בנאבא עד 75 ק"ג: מר צפון 2004 מקום 3, מר ישראל 2004 מקום 3, מר צפון 2005 מקום 4, מר ישראל 2006 מקום 1, מר ישראל 2007 לא דורגתי בטופ 3, מר צפון 2010 מקום 2, מר ישראל החטוב 2010 מקום 2, מר ישראל החטוב 2011 מקום 4,מר הצפון 2012 מקום 4. מר ישראל 2015 איאףביבי מקום 1. מר הצפון 2016 איאףביבי מקום 3.פיתוח גוף=משמעת עצמית גבוהה מאוד!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
עכשיו,400 גרם חזה עוף יש 116 גרם חלבון ואחרי טיגון יוצא 250+ שזה בסביבות ה-75 גרם חלבון אז זה אומר שאני מחשב את ה 75 גרם חלבון ולא את ה116? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני הבנתי מאדמור ^ שמחשיבים את החלבון לפני הבישול בערכים . ככה גם אני עושה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 6,387
גיל:: 25
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() בבישול יוצאים לך נוזלים ואולי קצת זומן...לא חלבון
__________________
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() נו אז לא יוצא 400 גרם נקי בכל מקרה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() ירוסי טיפש מה שמסבירים לך פה זה שכמה שיוצא לך על המשקל מסונן לפני טיגון זה הערך של החלבון שיהיה לך גם אחרי הבישול נקודה.
פידרס.
__________________
We've come to squat so run and hide ![]() You bicep freaks must step aside |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |