|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() בתור אחד שמתאמן אני מעדיף להיות חטוב יותר מאשר מנופח יותר זאת המטרה שלי אבל אני לא רוצה לאבד מהקילוגרמים הלא מיותרים שיש לי אבל בכל מיקרה ראיתי יצאו להם כמה ריבועי שוקולד ובא לי יותר להבליט אותם הפסקתי לדוגמא עם השתיה המתוקה אני שותה רק מים לחם לא לבן בלי חטיפים ושטויות רק ארוחות נטו... איזה טיפים אתם יכולים לתת לי בשביל להוריד את האחוזי שומן. בעיקרון רוב האחוזי שומן שלי הם בבטן למטה ובצדדים זהו בשאר המקומות איאפשר לתפוס שומן...
הנה כמה תמונות:: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() תחליף את הלחם הלבן בלחם שח1ר
תחליף את הסוכר לסוכר ח1ם תחליף את הגבינה 5 אחוז לגבינה 1 אחוז והכי חשוב!!! אל תאכל את הצהוב של הביצה זה משמין |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ותבין את הלוגיקה, קודם יש לך ריבועים- אחרי זה אתה הולך לים . זה לא עובד הפוך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() לא קשור ים איזה ים אני הולך אולי פעם בחודש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() מה זה הקעקוע על החזה, נשר, פיניקס או דרקון סיני ?
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() דרקון סיני הוא הולך מהזרוע ויורד לחזה מאחורה בגב יש לי פיניקס די חדש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
זו תמונה די ישנה, אבל רואים מעט את הקעקועים שיש לי שם.. ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() מה שיש לך בזרוע השמאלית (השמש הזאת) רציתי לעשות ברגל עדין רוצה נראה מתי יצא חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל הפורום
|
![]() כן אני כבר סגרתי את זה לצמיד ויש שמש מהצד השני של אותה שמש... גם על החזה לכיוון היד והכתף יש לי קעקוע של ספינה ויקינגית עם פנים של ויקינג, בצמוד לצמיד שיש לי על הזרוע. בגדול זה יהיה 4\3 שרוול ביד ימין.
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() קטלניייייייייי...... הקעקוע הבא שלי ברגל או שרוול או משהו ואני סוגר תפינה של הקעקועים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() אבל מה עם הריבועים שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() כן מיזה אני חושש אני לא רוצה למלא את הגוף שלי בקעוקעים אני עושה כמה גדולים שסוגרים לי איזורים בגב אני יותר לא יגע בחזה עשיתי וגם ביד ימין עכשיו או ברגל שרוול או צמיד
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה אבקוותת כנסוווו >< | yarom14 | תזונה ותוספים | 9 | 18-12-08 22:26 |
כנסוווו אחד הדברים החזקיםםם | Ido | פיתוח גוף-כללי | 6 | 28-01-08 22:22 |