|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני שמתי לב בחדר כושר שיש נגיד אנשים שעושים כפיפות מרפקים עם מוט w עם משקולות של 10-10
אני עושה אותו דבר עם משקולות 8.25 בכול צד ורואים שהמתאמן השני עם מסת שריר הרבה יותר גדולה איך זה הגיוני? או שאולי זה עניין של גנטיקה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() דבר ראשון אל תסתכל על אנשים אחרים אתה לא יכול להסיק מזה כלום.דבר שני יש 1001 סיבות לזה, אולי הבנאדם בדיאטה? שאתה אוכל פחות יש לך פחות כוח.דבר שני מסה לא מחייב כוח, מי שיותר גדול לא בהכרח יותר חזק זה לא עובד ככה, אתה יכול להיות קטן (יחסית) ועדיין להיות יותר חזק מאנשים אחרים תלוי בתוכנית אימונים שלך ותזונה.
קיצר חרטה אל תתעסק בדברים האלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחח כמה אנשים קטנים אני מכיר שהם ממש חזקים.....
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתם אותי נכון
אני אתן דוגמה ממה שאני רואה אני רואה בן אדם שמרים את אותם המשקלים כמו שלי רק שלו יש מסת שריר פי שתיים ממני זה העניין |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() הבנו אותך, אתה לא הבנת את התשובה כנראה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לאכול כל היום
חדר כושר: ביתי
|
![]() חח שמע אולי אתה חטוב וההוא עם יותר אחוזי שומן עליו ויותר נוזלים אז יש לו יותר נפח והוא ניראה לך יותר גדול.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יש המון תכניות אימון,יש תקופות חיטוב,חזרה מפציעה,אימוני התאוששות...אל תסתכל על זה יכולות להיות לזה אלף סיבות.
לדוגמא-שהייתי במאסה שמתי טיפה יותר מ20 קג כול צד 8חזרות ונחתי דקה וחצי בין סטים.. עכשיו שאני בחיטוב זה 10 קג כול צד 10 חזרות חצי דקה בין סטים בקיצור צא מזה זה לא אומר כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
גיינר ביחס של 16/13 | bnzaky | תזונה ותוספים | 8 | 18-04-11 13:09 |
משקלי עבודה שלי ביחס למשקל גוף, איך ? | alpha | אימונים | 6 | 22-05-09 19:06 |
בתוכנית abc כמה סטים לעשות לשריר גדול וכמה לשריר קטן ? | masterpeaice | אימונים | 3 | 14-03-09 15:12 |
היקף יד ביחס לגבוה | dor_dru | פיתוח גוף-כללי | 6 | 29-07-08 17:56 |
כמה סטים צריך לעשות לשריר קטן או לשריר גדול כל אחד ? | NOS | אימונים | 11 | 09-10-06 02:02 |