|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#341 |
Banned
|
![]() תאמת כדאי לך להוריד עכשיו, כי אתה לא אמור להיכשל ואז להוריד, אתה אמור להוריד מתי שזה פוגע לך באימון עצימות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() טקסס שבוע 4 אימון 2
סקואט 115 2x5 פרס 55 3x3 פשיטת גו 2x15 מתח אחיזה צרה משקל גוף 2x8 איי כמה שאני שונא אימוני בוקר... קמתי שתיתי כוס חלב ו2 פרוסות גבנץ' והלכתי לאימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() כל הכבוד, ואני חשבתי שחיילים בכלל צריכים להיות בבסיס בשעה 9:00
נקמתו של הג'ובניק
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
חבר פעיל
|
![]() גבנ''צ 2פרוסות בלי לחם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
|
![]() צריך להקריב ...
ואני בקושי אוכל לחם לא אוהב כל כך אני משלים קלוריות מחלבון ושומן בעיקר וקצת גנק שוקולד ועוגיות כי אי אפשר בלי זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
חבר פעיל
|
![]() שמע לי קובה תעשה לך סנדביץ' פרוסת גבנה צהובה + שוקולד נטלה טעים לאלה ..
אה ולך ללוג שלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
חבר פעיל
|
![]() קובה בלי תירוצים כולנו מאמינים בך
יש לך עוד לאן להתחזק אנחנו מאמינים בני מאמינים!!! בקובה שלא יכשל!!! נערך לאחרונה על ידי Idan Golani, 23-05-11 בשעה 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
|
![]() טקסס שבוע 4 אימון 3
סקואט 1x3 162.5 pr היה קצת קשה , אני מוריד מאימון הבא ל4x5 קשה לי להתאושש לעצימות בנץ' 1x3 90 pr עלה סבבה יכולתי עוד חזרה אני מבסוט שסוף סוף החלפתי קידומת לבנץ'. דדליפט 1x3 175 pr היה קשה משכתי עם גב עגול 2 חזרות אחרונות .. נראה לי קשה לי בגלל הסקואט 5x5 אני יקצץ ל4x5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סחטיין על הPR בדדליפט! קובה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד פתית מסריח!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
חבר פעיל
|
![]() יפהה מאוד קובההה!
Pr pr |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
|
![]() קובה צריך להתחיל לאכול יותר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Guest
|
![]() כל הכבוד, עבודה טובה.
|
![]() |
![]() |
#356 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
|
![]() בזמן האחרון אין לי זמן וכוח לאכול כל מה שאני צריך אז אני דואג להכניס מספיק חלבון אבל אני בקושי מכניס תקלוריות שאני צריך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() כל הכבוד קובה חומסטה
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
|
![]() טקסס שבוע 5 אימון 1
סקואט 140 4x5 תזכירו לי לא לעשות לעולם נפח בסקואט בבוקר, זה פשוט סיוט בנץ' 80 5x5 לא קל , 3 סטים ראשונים עלו בקלות סט 4 החזרה האחרונה היה קשה אז נחתי בין סט 4 לסט 5 כמעט 10 דקות וסט חמישי 2 חזרות אחרונות הקפצתי על החזה כדי שיעלה אבל בסופו של דבר הכול עלה .. מתח 12.5 +משקל גוף 3x5 בסט השלישי נפל לי הדאמבל מבין הרגלים אחרי החזרה ה3 אז ירדתי ועשיתי מהר עוד 2 חזרות בכל מקרה אחלה אימון לא מאמין שהייתי סוגר עוד סט של 5 חזרות בסקואט אז טוב שירדתי ל4x5 נראה איך יהיה בעצימות הבאה |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Banned
|
![]() תביא תיק ושים שם את המשקולות.
וכמה אתה שוקל? |
![]() |
![]() |