|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
נפיחון
|
![]() אני מאבטח עעכשיו ויש לי משכורת יפה בינתיים 6600 :| אבל עבודה חופרת. אני בקושי רואה תחברה שלי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() דימון יא אח. אפשר לדעת איזה מאכלים מכילים פרוקטוז ומה הבעיה איתו כל כך.
אגב, אני הגעתי למצב שנותר לי לשרוף את השומנים הקשים בחיטוב (אני מאמין שאני בסביבות ה12 אחוז אולי 11 כבר) אני על דל פחמימה ואינטרוולים באירובי. יש איזה טיפים שיעזרו לעבור את התקופה בצורה טובה ביותר? בעיקרון אני מודע לכך שחיטוב זה המון ניסוי וטעיה בנתיים דווקא הולך לי מצויין אבל אני יודע על עצמי שבאחוזי שומן האלו תמיד נתקעתי ולא הצלחתי לעבור את "הקיר" הזה של ה10 אחוז שומן |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער על הדבאל. אני חייב גם שמישהו ימצא לי מאמר שבחיטוב צריך להמשיך לעבוד די עצים בתרגילים מורכבים ובכלל. יש לי התערבות עם איזה מאמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() מבחינת פרוקטוז, בעיקר בפירות,משקאות כמו קולה ,חטיפים ,עוגות...יש גם לחמים רבים, למרות שאני לא יודע בדיוק באיזה...
הקטע עם החרא הזה שמייצרים אותו מטירס והוא ממש זול ,בגלל זה דוחפים אותו לכל חור. לגבי הירידה, אולי פשוט גנטית\מסת שריר גבוהה אתה לא יכול יותר לרדת ואז אתה נתקע...כל ירידה נוספת תהווה עיבוד שריר...אז הברירות שלך הם לרדת עוד ולעבד שריר, להשתמש בעזרה מהצד, או לעצור ולשמור על מה שיש... לגבי האימונים , אם אני ימאצ משהו אני יביא לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אח מעריך את התשובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() בכיף...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אני רוצה לתחיל לחטב אבל אני לא יודעה איך | RuNN12 | תזונה ותוספים | 36 | 31-07-09 23:36 |
רוצה להתחיל לחטב את הגוף | JnyGtr | אימונים | 5 | 20-07-08 01:26 |
העם חלבון מחטב את הגוף ומגדיל אותו? | PowerfulBody | תזונה ותוספים | 33 | 22-03-08 19:05 |
אני רוצה לפתח את החלק העליון של הגוף | mrfonline | אימונים | 13 | 17-09-07 12:05 |
רוצה להתחיל לבנות את הגוף. כנסו. | Valencia | תזונה ותוספים | 6 | 13-08-07 22:09 |