|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן
בעבר היה מדריך כושר אחר בחד"כ שאני נמצא בו הגיע אחד אחר וכשהתייעצתי איתו הוא אמר לי לחלק את האימונים באופן שונה הקודם הציע לי דבר כזה שזה מה שאני מבצע כיום: A: חזה, יד קדמית, רגליים b: גב, יד אחורית, כתפיים מה שהציע לי המדריך הנוכחי: A: חזה, יד אחורית, כתפיים b: גב, יד קדמית, רגליים אשמח לשמוע את דעתכם בעניין ובנוסף שאלה נוספת האם הסדר של החלוקה לשרירים במהלך האימון משמעותי תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מבצע אם כבר את התוכנית הראשונה 3 פעמים בשבוע. לעשות חזה וכתפיים באותו אימון זה לא חכם, הבנץ' כבר גומר את רוב הכוח בכתף.
אל תשכח לשלב תרגילים מורכבים באימונים ולא מכשירים ליצניים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() חזה יד אחורית ורגליים רצוי a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() Idanp התשובה שלך לא מלאה, אתה אומר על משהו מסויים שהוא לא מומלץ אבל לא אומר את דעתך על החלוקה השניה / מציע משהו אחר.
Cosmo, אתה ממליץ על חלוקה מסויימת ולא מסביר למה אתה חושב ככה. חוץ מזה הייתה לי שאלה נוספת שלא התייחסתם אליה אשמח לקבל תשובות מלאות שיעזרו לי יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חזה+יד אחורית+ רגליים
גב+יד קדמית+כתפיים זאת החלוקה הנכונה על פי הספר בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימונים קצרים בני 20 דקות יעילים כמו אימונים ארוכים? | ניר123 | אימונים | 12 | 27-12-10 14:22 |
ביקורת המשך התקדמות אימונים תפריט תזונה+אימונים | בובדילן94 | אימונים | 25 | 20-01-10 17:57 |
תפריט אימונים לשני אימונים ביום... | freepsider | תזונה ותוספים | 8 | 09-04-09 23:41 |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 12:29 |
דיון|אימונים בתדירות גבוהה לעומת אימונים כמו abcde | bodybuilding4everr | אימונים | 5 | 05-12-08 17:58 |