|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
עוסק ב:: שף
חדר כושר: life&finess
|
![]() כל הכבוד מרשים מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() זה שקוף שהוא רוצה צומי והוא מסתלבט בכל פוסט שהוא פותח ויש לו 200 תגובות עם 10 אלף צפיות.
מהתזונה שלו שהוא רשם באיזה פוסט עם ה3 בקבוקי קולה כבר אפשר להבין שהוא חי בסרט, אולי מחלה נפשית או משהו, בכל אופן ללמוד לפעם הבאה שהוא פותח איזה טופיק עם תמונה שלו - לא להגיב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Banned
|
![]() hadash
כי לשקר יש רגליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
למה????????? כי הוא נראה יותר טוב ממך????????????????????? סתם. בגלל זה אגב, אנחנו תמיד רוצים שאנשים יגבו את עצמם עם סרטונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחח
הכי מצחיק שהעלוב הזה רשם באשכול אחד שאמא שלו קונה ומכינה לו מה שהוא רוצה וזה יוצא לה איזה 200 שקל ביום, ובאשכול אחר שאמא שלו מכינה לו רק מנה אחת בצהריים ומנה אחת בערב כי היא לא רוצה שהוא יגדל חחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Banned
|
![]() אחי אל תשאל, הרגע חזרתי מהמאדים, חטפו אותי חייזרים והאכילו אותי ב30 אלף קלוריות ליום.
איכשהו הצלחתי להשאר על 3.14 אחוז שומן כשבכל הזמן עשיתי כפיפות מרפקים עם עב"מים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() כמעט הצלחת לעבוד עליי והאמנתי עד הקטע הזה "הצלחתי להשאר על 3.14 אחוז שומן", מתחת ל3.15 אחוז שומן אתה מת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() אנשים כאן אשכרה חושבים שיש לך מחלה נדירה.
אם זה נכון תטפל בה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() מהיום
אחרי אימון רגליים מתיש http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2869236_n.jpg ואין לי שום בעיה , לאנשים יש בעיה מחר ריצת 30. בעע זו הריצה משלשום http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5438852_n.jpg שעה ו 9 דקות לקח לי
![]() |
#71 |
נפיחון
|
![]() אתה מסטלבת נכון? הבחור בתמונה הראשונה יהיה מי שיהיה לא דומה לך בכלל!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
תרוץ בחוץ ותראה את ההבדל תנסה לרוץ על אדמה ולא על מסילה תראה שבחוץ יש עוד משתנים כמו מזג האוויר ולא מזגן כמו בחדר כושר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מרחק 22ק'מ דופק 97 עלית על ההליכון עם אופנוע? או שאתה תמשיך לבלבל לנו בביצים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Banned
|
![]() הוא גם על מהירות 0,
זה אומר שהוא סיים את הריצה וכבר אחרי הקול דאון. ההתנהגות שלכם מביכה, לא משנה מה הוא יגיד אתם תקטלו אותו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() זה על מהירות 0 בגלל שהוא רץ אפילו יותר מהר ממה שההליכון מסוגל לחשב. למעשה, הוא לא רץ על מסילה מסתובבת, המסילה מסתובבת בגלל שהוא רץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() ההליכונים שאני מכיר יכולים להסתובב גם 50 קילומטר מבלי שאף אחד יהיה עליהם.
*אני ממש מנסה להתאפק ולא להגיב, ולא מצליח*
![]() |
#78 |
נפיחון
|
![]() תוציא את זה אחי אל תשמור שום דבר בבטן תוציא הכללללללללללללללללללללללללללללל.. חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() איגור, אני ממש לא רוצה.
מבחינתי זה ברמה של לשחק בקקי. הוא אומר אני אומר כולם אומרים. זה ממש לא משנה. בסוף היום אני חושב שכל בנאדם מסתכל על עצמו במראה אחרי אימון ויודע מה הוא שווה, לא רק בגלל איך שהוא נראה (כי על זה הרבה דברים יכולים להשפיע) אלה בעיקר בגלל כמה שהוא מתאמץ, כמה שהוא דוחף את עצמו, כמה שהוא מתקדם ומתפתח, לא רק בגוף, אלה גם בנפש. יצאתי פעם לשחק עם הכלב של השותף שלי בפארק ליד הבית וגרתי במושבה ככה שהיה הרבה מרחב. אחלה אימון אירובי, שנינו רודפים אחד אחרי השני, אני זורק לו כדור, הוא תופס ובורח וככה איזה חצי שעה. פתאום בזמן שאני מנסה להתנשם ולהתנשף, עומד מזיע כולי, אני תופס שבמרחק של 100 מטר עומד בנאדם עם חצובת הליכה כזו שמחזיקים בשני הידיים ומסתכל עליי. ברגע שהוא קלט שאני רואה אותו מסתכל עליי הוא הסתובב והמשיך לעלות את העלייה. כל צד לקח לו משהו כמו חצי דקה. הדבר הזה שבר אותי. הוא היה מבוגר, נכה והוא עלה את העלייה הזאת צד צד, עלייה של חצי קילומטר. הרגע הזה נחרט בזכרוני. בכלל תמיד כשאני רואה אנשים נכים משהו בי זז טיפה. נורא קשה לי לחשוב על זה שמישהו לא יכול לבצע פעולות שאני רואה כברורות מאליו, ללכת, לרוץ, לשחות, לקפוץ. אני כל כך שמח שאני יכול לעשות את אלו. אבל אני נסחף, מה שאני מנסה להגיד זה שאם יש מישהו שרוצה לגרום לאחרים לחשוב שהוא שווה יותר, סבבה. יכול להיות שזה נכון, יכול להיות שזה לא. אני לא רוצה להתעצבן ולכעוס בגלל זה, אני לא רוצה להגרר למריבות של כיתה א'. פשוט לא שווה את זה. לא רוצה לשפוט אחרים ולא רוצה שישפטו אותי. אני אוהב לשפוט את עצמי.
![]() |
#80 |
חבר פעיל
|
![]() וואללה עברתי על האשכול....במיוחד על התגובות של המפרסם המכונה "חדש".
כמה חרטות אתה מנפיץ פה לאנשים במשפט אחד...למדתי לפני הצבא 14 שנה קרב מגע...יענו מגיל 4 אתה כבר צ'אק נוריס זה אחד, ישנת 16 שעות ביום מתוך 24 שעות דבר לא הגיוני אלא אם לקחת וליום או כדור שינה אחר, נשארת על אחוז שומן נמוך ללא אירובי ועם אכילה מרובה ב5 שעות שנשארו מתוך ה24. כל זה וזה רק לקט החרטות המובחרות שלך מר.בחור "חדש". נניח והתמונה הנ''ל פה שלך...הגוף חסר פרופורציות סטייל ג'וני בראבו...יד יותר גדולה מרגל אבל שיהיה. דבר אחד אני אציין לזכותך..אתה לא פראייר בכלל בלמשוך תשומת לב ועצבים, יעידו התגובות. שיהיה בהצלחה "חדש" .
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאתמול | ThE HummeR | גלריות הגולשים | 15 | 23-07-09 21:02 |
תמונה ספונטנית שלי מאתמול כנסו אנשים. | The-Two | גלריות הגולשים | 39 | 18-07-09 16:03 |
תמונה של קאטלר מאתמול | Cortex | פיתוח גוף תחרותי | 52 | 30-05-09 22:30 |
תמונה מאתמול | dimax | גלריות הגולשים | 21 | 24-02-07 09:03 |
סתם תמונה מאתמול | ^סהר^אבוטבול^ | גלריות הגולשים | 14 | 20-02-07 17:38 |