|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לי שרירים טפוסים שהם החזה שלי רק בצד אחד וגם בו הוא יותר מנופח מהצד השני
זה ביגלל שהוא טפוס נכון או מה והצוור שלי הוא גם טפוס מישו יכול להגיד לי איך אני יכול לשחרר אותם זה קראה לי אחרי האימון של אתמול |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תפוסים צוואר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() שעשית את אחד התרגילים לא נכון .....גם אני הייתי באותו מצב הזזתי טיפה את הצוואר בזמן התרגיל
וכמעט עשיתי לעצמי נזק דיי גדול .כמובן זה היה מחוסר ריכוז כעת אני שם דגש על ריכוז.ואיטיות התרגיל. לי זה עבר אחרי כמה ימים. |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() ניסית שיאצו?
אתה מוזמן לפנות אלי. אחת המומחיות שלי היא שחרור שרירים תפוסים. אני מקבלת במכבי טבעי ובאופן פרטי. עינת ברקן (חפש אותי בגוגל) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() לפי דעתי כדאי למתוח את השריר באיטיות מספר פעמים.
על מנת למנוע מצבים כאלה בעתיד, חמם טוב את השרירים טרם התחלת העבודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() לי היו שרירים תפוסים כתוצאה מאימון יתר. עשיתי קומפרסים, שזאת תרופת סבתא רוסית.
אם אתה רוצה - תרטיב מגבת בוודקה (לא יותר מדי רטוב) תשים על המקום התפוס ותקבע עם ניילון נצמד. עם הזמן המקום תופס אחלה חום, זה נורא נעים ומרפה את השרירים. אני עשיתי כאלו אחרי אימון יתר בידיים - זה היה יותר פרקטי מצוואר וחזה, אבל זה נורא עזר לי. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה בקשר לשרירים גדולים וקטנים! | NO NICK | אימונים | 5 | 05-07-09 16:35 |
שאלה בקשר לשרירים תפוסים | digidigi | אימונים | 7 | 29-12-08 19:03 |
יש לי שאלה בקשר לשרירים ברגליים | שובי דובי | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 13-05-08 16:42 |
שאלה בקשר לשרירים תפוסים | אור8 | אימונים | 4 | 13-02-07 19:08 |
שאלה לגביי שינוי תוכנית אימון ומספר סטים לשרירים | Rm3 | אימונים | 0 | 15-10-06 22:58 |