|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
הושעה
|
![]() השאלה היא מה יקרה אחרי הצבא, כשלא יהיה אוכל בחינם... אני בספק אם איזושהי משפחה מהמעד הבינוני מסוגלת להחזיק בן שלטענתו זולל בכמויות כאלו. מעולם גם לא ראיתי בסיס שמגישים בו חזה עוף על בסיס יומי, שלא לדבר על קרואסונים.
![]() |
#64 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
אני מכיר בסיסים כאלה
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() אמיתי לא אמיתי לא מענין.
נראה פצצה נקודה.
![]() |
#67 |
הושעה
|
![]() הייתי גם בבסיסים סגורים וגם שם לא היה עוף כל יום... היו בסיסים שבקושי אפשר לקרוא למנת הבשר שהגישו שם "בשר"...
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#69 |
Banned
|
![]() הכול מאת ה'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו רואים שגדלת לא כמו שאר הפעמים שהעלאת ולא ראו שינוי
עכשיו אני יכול להגיד בברור שגדלת בטירוף קבל ח"ח.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]() hadash - כי לשקר יש רגליים..
![]() |
#73 |
חבר מתחיל
|
![]() חדש מגעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() אני היחיד שחושב שזה כבר לא מצחיק השקרים ויש לחדש (בלי להעליב) איזהושהיא מחלה , שקרן פתולוגי או משהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() קוראים לזה ביבי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() קקקקקקקקק ניראה לי שעליתי עליו ..הוא לא שקרן פתולוגי ולא הוא גם לא מאמברלה (הזוי לגמרי) כלום פשוט סוס עם גנטיקה מטורפת שבטח מתאמן פיצולים \ ss ואומר לעצמו בוא נעוף על הילדים בישראל בודי ...מצד אחד הוא מעלה תמונות בקביעות,מגיב על הודעות מראה ידע ובקיאות משתתף בדיונים לכאורה מתאמן מן המניין וכל זה במטרה לחזק את האמינות שלו..ובפעם ב הוא דוחף חארטות מטורפות שהם בלתי הגיוניות לחלוטין כדי לתסבך את כולנו ובגלל שהוא באמת מראה תוצאות בשטח אנחנו לא מבינים איך לאכול אותו וכל פוסט שלו מקבל 7895987 תגובות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין מה הסיפור?
נראה מצויין,אם זה גנטיקה או שהוא אוכל כמו פרה בלי סירטון דברים לא היו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חדש יא גברררר! אתה יוצא מלך כל פעם מחדש פה חחחחחח
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות חדשות | Furious1988 | גלריות הגולשים | 21 | 30-04-09 18:53 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
תמונות חדשות של מרטינז !! סוף סוף כמה תמונות פוזינג | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 15 | 31-05-08 13:08 |
2 תמונות חדשות של אלכסיי לסוקוב . ועוד כמה תמונות טובות | zed | פיתוח גוף תחרותי | 24 | 20-05-08 15:35 |
כמה תמונות חדשות :) | HooliGan | גלריות הגולשים | 16 | 21-05-07 12:33 |