|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הקריאטין (טהור) לא משפיע עלי.
החלטתי לבדוק את זה, ועברתי על ההוראות בקופסה והיה כתוב שם שמנת הגשה 5 גרם זה teaspoonful. אז בדקתי בגוגל תמונות teaspoonful וזה הראה כפיות גדושות באבקות שונות, וגם ההגדרה של teaspoonful זה "המקסימום שהכפית יכולה לשאת" וזה אומר כפית גדושה. פעם, כשרק קניתי את הקריאטין שאלתי בפורום אם 5 גרם זה כפית גדושה או לא גדושה, ואמרו לי לא גדושה, ואני לוקח כפית לא גדושה. אז אולי זה הסיבה שלא משפיע עלי? שאני לוקח 2.5 גרם ביום במקום 5?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן אתה משתמש באיזה תדירות? אולי זה עוד לא נספג?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() היה כבר העמסה + חודשיים של 5 גרם ביום + חודש הפסקה + העמסה + חודשיים של 5 גרם ביום בדיוק הולכים להיגמר.
אבל כנראה שכל הזמן הזה לקחתי חצי מהכמות...
![]() |
#4 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() גם אם היית לוקח 2.5 גרם כל יום, היית מרגיש איזושהי השפעה.
כנראה שאתה מאותם אנשים שזה לא משפיע עליהם. נסה פורמולת קריאטין, יכול להיות שהשילוב עם קפאין וניטריק אוקסייד ישפיע יותר. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולצערי אין לי כסף לפורמולות. אתה מציע לי להמשיך לקחת את הקריאטין טהור עד שייגמר (אולי עדיף מכלום) או להפסיק לקחת ואז אין מה לעשות אם מה שנשאר? אגב, יש סיכוי שאני פשוט לא שם לב שזה משפיעה? עד כמה חזק מרגישים את ההשפעה?
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() מה זה לא משפיע?
אם אתה מצפה להפוך למפלצת בגלל שלקחת קריאטין זה לא יקרה. לקריאטין יש השפעה מסוימת על כוח והתאוששות, הוא תוסף מעולה גם מפני שהוא טבעי וזול מאוד. אם תחלק את המנות לכסף תראה שהעלות זניחה, אז למה לא בעצם? אני אישית לוקח קריאטין ומרגיש שהוא נותן לי מראה "מפומפם" יותר, וקצת יותר כוח, זו תמורה מעולה למחיר.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא חושב שהוא משפיע עלי כי אני לא מרגיש שהקריאטין נותן לי יותר כוח, אבל אולי אני לא אמור להרגיש את זה כל כך?...
![]() |
![]() |
#8 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() אתה צריך לעלות במשקלי עבודה בחדר הכושר בלי צל של ספק.
בנוסף יש שיפור בהתאוששות מאימון לאימון ובהרגשה הכללית בזמן האימון. אם אתה לא מרגיש אחד מהם, אין טעם להמשיך לקחת... בברכה גל
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יעשה עכשיו חודש הפסקה, ואז ינסה שוב ונראה. תודה על העזרה.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ההפסקה לא תיתן לך הרבה,זה סתם עוד בזבוז של קריאטין.
תמשיך לקחת,אולי תעלה ממש קצת את הכמות. זוהי בדיוק הכמות(5 גרם). http://www.allstarhealth.com/blog/wp...ternatives.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני חדש בתחום ואני דיי מרגיש את ההשפעה של הקריאטין.
אני צורך את הקריאטין בלי העמסה. 5 גרם ליום שבו לא מתאמן ו 10 גרם ביום שאני מתאמן (5 לפני ו 5 אחרי האימון). לאחר כ-3 שבועות צריכה אני מרגיש טוב במהלך האימון, יותר כח, עליתי במשקלים והכי חשוב זמן ההתאוששות התקצר עד כדי כך שאני מרגיש שאני מסוגל להתאמן כל יום (אך אני בכל זאת שומר על מרווח של 48 שעות בין אימון לאימון). |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לוקח קריאטין כחודשיים ברצף כל יום כפית 5 גרם -שאלה | digidigi | תזונה ותוספים | 9 | 08-11-10 20:30 |
העמסת קריאטין vs כפית ליום | SpeedShot | תזונה ותוספים | 25 | 19-10-09 00:41 |
שאלה|כמה קריאטין לקחת ביום כפית 2 כפיות מה ניסגר | danidinking | תזונה ותוספים | 11 | 11-09-09 10:11 |
לקיחת קריאטין אחרי תקופת ההעמסה אמור להיות 5 גרם ליום כאילו כפית? | digidigi | תזונה ותוספים | 21 | 30-08-09 19:48 |
מישהו יודע אם בקופסא של הקריאטין נייצ'ר בסט יש כפית? | Real | תזונה ותוספים | 1 | 01-09-08 18:18 |