|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() בס"ד
היום הגיע בחור לחדר כושר, ועשה את העבודה לחזה עליון בצורה די מוזרה, הוא אמר שכך אמר לו איזה מדריך לעשות הוא לקח ספסל בשיפוע, ואז התנוע שלו עם הדמבלים היתה כאילו הוא "מבריג" אותם באוויר. ז"א הוא מתחיל את התרגיל כשהדמבלים מקבילים אחד לשני ( | | ) ואז כשהוא מרים את הידים הוא מסיים את התרגיל כך ( -- -- ) זה טוב יותר ? יש לזה יתרון כלשהו ?
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() זה מאריך במעט את הטווח תנועה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הרב הראשי לישראלבודי
|
![]() בס"ד
תודה רבה על התגובה, אני לא מאמין - לא קיללת, לא השמצת, לא האשמת... כנראה שינוי שם עושה את שלו לאט לאט ![]()
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תמיד עונה, אני אף פעם לא פותח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() טוב...אם שניכם פה....והאווירה סבבה והרב קיבל את תשובתו
אולי תעשו סולחה?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הוא פשוט לוקח את כל העניין (ואת עצמו) קצת רציני מדי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
הרב הראשי לישראלבודי
|
![]() בס"ד
אני פשוט חושב שהחיים שלנו זה לא הפקרות, כשכל אחד עושה מה ש "בזין שלו". ושוב zubzero, אתה לא מבין מה זה מסיונר ומה התפקיד שלו, ואם הייתה מתבונן היטב הייתה מבין שאני עושה בדיוק ההפך מזה. אבל כמו שאמרתם, יש משפט מפורסם של ריפטו.... עוד משהו חשוב מאוד. שימו לב !!! - מעולם בפורום הזה לא פתחתי אף פוסט על שום נושא שלא כשור לאימונים וחדר כושר (אולי מלבד אחד עם התמונות המצחיקות). אבל ברגע שאני רואה לחילול ה' - חילול השם כולל מעשים הנעשים בידי מייצגי היהדות, אשר גורמים לירידת קרנה של היהדות בעולם, ולהשפלת ערכה בעיני הציבור או בעיני עמים אחרים - אז החובה שלי בתור יהודי - להגיב ! כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה, רק לפעמים שי צורך לעצור, להתבונן, לברר את האמת ולהמשיך.
נערך לאחרונה על ידי BigWolf, 22-10-10 בשעה 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() זה פורום פה.
פורום = אינטרנט. אינטרנט בנוי על חופש הדיבור, חופש הפולחן וכל חופש אפשרי אחר, ככה שכל אחד יכול וצריך להגיד מה שהוא רוצה. זה לא פורום דת פה, ואין סיבה שנטרך לשמוע מה עשה השלד היבוסי במדבר 20 שנה כשבכלל מישהו שאל על אפקת חלבון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() עשיתם לי חשק לטוסט בייקון.
![]() |
#11 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
בעת יציאת מצריים, נאמר למשה רבנ1 כי ארץ זבת חלב ודבש נמצאת בכנען. לאחר 40 שנה במדבר נאלץ האויב החיתי להתמודד מול בני ישראל, ואז קרה הדבר המפתיע מכל! המצביא הגדול של היבוסים, הידוע בשמו השלד היבוסי "הלוחם הסקלט1ני" החליט לעזור לבני ישראל. צבא השלדים נלחם באומץ ועוז באויב החיתי ומחה אותם מעל פני הארץ.
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
הרב הראשי לישראלבודי
|
![]() ציטוט:
יש לי זכרון טוב... זה אתה שאלת! קודם כל שאלת על "בן זומא", ואחרי זה על השלד היבוסי. מעבר לכך שאני מעולם לא באינטרנט ולא בחיים האמיתיים לא מכריח אף אחד אם יש לך שאלות אמיתיות בבקשה תשאל
![]() |
![]() |
#14 | |
הרב הראשי לישראלבודי
|
![]() ציטוט:
אהבתי ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול בבקשה להפנות אותי בקצרה לפרקים ולפסוקים בהם מסופר על שלד היבוסי או שאולי פשוט תספר לנו בקצרה אודותיו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
הרב הראשי לישראלבודי
|
![]() בס"ד
כאן איני יכול לעזור, שאל את המומחה בתחום - הקפטן של כל הלוחמים הסקלטוניים :-)
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() "כה אמר 0אבזיר1 אל ע1נס אינך שובר מקביל. ויתווכח ע1נס עם 0אבזיר1 ויאמר לו "אשאל זאת בפורום של ריפטו". וישאל ע1נס את ריפ, ויאר לו כי אין החזרה השנייה שוברת מקביל, ויתאבל על החתלתול שהוטבע בחלב"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מה עם חזון העצמות היבשות של קפטן שלד?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תרגיל לחזה עליון ? | OhadB | אימונים | 2 | 07-12-07 16:49 |
שאלה בקשר לחזה עליון | hadash | אימונים | 5 | 12-10-07 15:47 |
עזרה בקשר לחזה עליון בבקשה. | HooliGan | אימונים | 6 | 25-08-07 11:21 |