|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום
אני צריך את דעתכם ועצתכם על התוכנית הבאה לפני זה הסבר קצר אני מתאמן כדורגל .. המטרה שלי לא להעלות משקל מאימון לאימון [ss ושהאר התוכניות הלינאריות ]כי אז אין לי מנוחה מספקת לא לכדורגל ולא לאימון ss הבא לכן לקחת תוכנית fbw שמורכבת מתרגילים מורכבים בלבד שהולכת להתיבצע 1-2 פעמים בשבוע בעומס בינוני-קל הינה התוכנית: רגלים: סקואט 8x3 חזה: בנצ' 8x3 גב: מתח 10x3 כתפיים: פרס 8x3 יד אחורית: מקבלים 1x10 יד קידמית: כפיפות מרפקים 1x10 בטן: כפיפות בטן 3x15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() ??????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סה"כ נראת תוכנית נחמדה למטרה שלך אולי הייתי מוסיף עוד סט לשרירים הגדולים(חזה גב ורגליים) ואפילו היתי נותן דגש לרגליים.
בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בסדר גמור
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי תודה רבה
ואתה לא חושב שעוד סט לשרירים הגדולים לא יהיה מעמיס מיידי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא צריך להוסיף כלום
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי תודה רבה לך ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית ab שלי צריך עצות | Paci | אימונים | 0 | 02-06-09 22:45 |
תוכנית abc - עצות לשיפור ? | JackieN | אימונים | 16 | 14-04-09 19:36 |
תוכנית אימונים,עצות? | orelhindi | אימונים | 7 | 19-05-08 17:45 |
תוכנית מהאתר שהחלטתי לשפץ לעצמי - עצות ודעות. | BXL | אימונים | 8 | 28-03-08 13:01 |
תוכנית האימונים שלי מחפש עצות | eyalamzleg | אימונים | 7 | 01-05-07 21:50 |