|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
Banned
|
![]() תיראה באחד הנושאים שלו בגלריית הגולשים איזה גב
ורק דבר אחד, ההבדל העיקרי בין מתאמנים כמוהו ומתאמני פיצולים הוא שהמפצלים מפומפמים כל השנה זו גם הסיבה שאתם חושבים שהם יותר גדולים ברגע שג1לני יפמפם תיראה את ההבדל (מפאמפ לא עולים במסה, אם טעיתם לרגע) |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אתה נותן פה דוגמאות מפגרות זה כמו שתגיד שראם סמואל חרא של נהג....כי בנהיגת שטח הוא לא יכול לעשות כלום
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים תמיר התחיל 53 קילו הוא מתאמן כמעט שנתיים וחצי כרגע הוא 92 קילו על 13% בערך
הוא עשה שנה וחצי abcde אנשים חלאס להוציא שטויות מהפה אני רוצה לראות בישראל עוד ילד בן 17 וחצי ששקל 104 קילו על סוף מסה וסוברזו1122 אתה צודק זה נשמע גיי להסתכל על גבר שרירי בתחתונים אבל זה לא שהמטרה זה להסתכל לו על הביצים.
![]() |
#104 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כאן ניתן לראות את אחי המוטנט בן 15 על משקל גוף 78 מושך 190 [אחרי סט של 150 ל 5 חזרות] סתם לקטע הוא מתאמן 7 חודשים.. לא 3 שנים ... ואפשר לראות כמה "שומן" הוא עלה מתוכניות כוח וכמה הוא שחיף עם "אין-מסה" כן.. הוא על סייקל של חצי קילו בשר ביום ו 2 ליטר חלב... אנחנו קבוצה שמתאמנת בזה.. וכולנו גדולים וחזקים מאוד ביחס לתקופת האימון שלנו גם אחרי שקוראים את PPST מבינים עוד יותר למה לבנאדם טיבעי מן השורה ABCDEFGH אלה תוכניות מפגרות
![]() |
![]() |
#105 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Tuxlight,סירטון מדהים. מאיפה לך אבל כמה זמן הוא מתאמן?
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תמיר בן 16 מפוצץ טסטוסטרון, הוא יגרבץ ויגדל. והוא משך 200 ולוחץ טוב, אני מבטיח לך שבלי אלה הוא היה גוש שומן במקרה הטוב או נשאר קטן במקרה הרע, כיף? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() עידן גולני הוא שוררר
בן אדם עם מאסה שלא מושך 220 דדליפט? חסר כאלה ברוב מכוני הכושר? קבל דוגמה יוסי יד 50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#113 |
חבר פעיל
|
![]() יצא לי לקרוא מה שנאמר עלי אז ברצוני לחדד נק'..
קודם כל התחלתי ממצב של הפרעות אכילה ותת משקל 50 קילו על מטר שישים ושבע ..דבר נוסף שנתיים וחצי אימונים לא 3, מתוכם 4 חודשים התאמנתי כמו ילדה בת 12 בנוסף זה שpl זה לא המטרה שלי, אלא bb... מי שתוהה אז אני כרגע בפציעה, יקח לי עוד כמה שבועות להתאושש אבל לאט לאט אני אחזור ומצפה לכם הפתעה.. לנושא - פותח הפוסט נראה מסיבי ביותר ועושה רושם של בחור חזק, בהצלחה בהמשך חבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
חבר פעיל
|
![]() רק לפרוטוקול- אני עכשיו 90 קילו ואני מעריך שאני 11 אחוז שומן.
אם יהיה לי כוח לצלם תמונה אני יביא לכם. התחלתי לפני שנה בערך ss וגם הייתי ליצן ברמות, ושקלתי אז 70 קילו. אז איפה ההיגיון שלכם? תמיא הוא "מלך הבילדרים" בשבילכם, אם הוא 92 קילו על 13% אני יותר גדול ממנו. ועזבו את זה שאני מזלזל ובחיים לא הוצאתי שקל אפילו על אפק1ת וו*טמ*נ*ם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אה, ואתה חייזר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2.אני לא מתיימר להיות מלך bb, אני תמיד אומר שישי לי עוד המון ללמוד והרבה לגדול 3.אני 1.72, כמה אתה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
חבר פעיל
|
![]() אני מטר 90, איך זה קשור? תספר לי.
אם יותר קל לגדול כשאתה גבוה, אז בוא תביא לי בילדר טבעי שעושה פיצוליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם והוא גבוה וגדול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר פעיל
|
![]() פאק!!! איפה מי שילמד אותי דדליפט שהייתי מתחיל \: ?!
שמע,אח שלך תותח, נתת לי פול מוטיבציה וקבעתי לעצמי מטרה 190 קילו דדליפט בגיל 15,מקווה שנעמוד בזה =) אומנם אני לא מתחיל כמוהו,אבל זה יהיה הישג =)
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב עוד אח שלי מאתמן איתנו.. הוא ממש התחיל לא מזמן.. בן 13.. שוקל 65... וכרגע השיאים שלו זה סקוואט 80 ל 5 ודדליפט 100 ל 5 עד גיל 15 הוא ימשוך יותר לדעתי מאחי בן 15 ... סווקאט+חלב מייצר אנשים חזקים
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עדכון קטן אחרי אימונים של שלוש וחצי חודשים בערך.. | נאור123 | גלריות הגולשים | 7 | 27-09-10 21:46 |
אחרי שנתיים, הגיע הזמן לחזור - צריך עצה :) | GodAnubis | אימונים | 4 | 29-10-08 02:01 |
עדכון מלפני ארבעה חודשים בערך | ttestt | אימונים | 6 | 28-02-08 12:09 |
תמונה שלי אחרי שנתיים של אימונים | the sus | גלריות הגולשים | 43 | 16-06-07 23:16 |
חוזר לעבוד חדר כושר אחרי שנה וחצי שנתיים בערך צריך את עזרתכם.. | omer007 | אימונים | 6 | 24-01-07 10:31 |