|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() במהלך המאסה אנחנו דוחפים ודוחפים... נוצרים גם תאי שומן מן הסתם נכון? וגם עור עודף נכון? אז שעושים חיטוב,תאי השומן כיביכול נעלמים? כנ"ל לעור העודף?
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() תאי שומן לא נוצרים בקלות. אתה יודע את ההבדל בין היפרטרופיה להיפרפלזיה?
היפרטרופיה- גדילה בנפח התא. היפרפלזיה- גדילה במספר התאים. בד"כ תתרחש היפרטרופיה ולא היפרפלזיה, למעט תקופות מסוימות בחיים (גיל 0-1, גיל 4-6, ועד סוף הבשלות המינית- גיל 16-17 בערך). יש גרסאות שאומרות שיש גם היפרפלזיה מקרים קיצוניים של השמנה, אבל רוב הדעות אומרות שיש רק היפרטרופיה. בכל מקרה, תאי שומן שנוצרו, לא יוכלו להיעלם אלא לקטון בנפח שלהם. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל רגע,איך אני יכול למנוע יצירת תאי שומן?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא יוצר תאי שומן! אתה מגדיל את הנפח שלהם בכך שאתה אוכל יותר ממה שהגוף שלך שורף.. חלק מסונטז לשריר וחלק הולך לשומן גוף.
גל תקן אותי עם אני טועה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אתה כן יכול להגדיל תאי שומן
תפסיקו לירות דברים מהשרוול |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() איך מונעים היווצרות של תאי שומן?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() כמו שאמרתי, יכולה להיווצר היפרפלזיה של תאי שומן בזמנים שונים בחיים.
אין ביכולתנו למנוע את היווצרותם באמצעות תוסף מסוים. הדרך היחידה למנוע את היווצרותם היא לשמור על משקל גוף בטווח מסוים, כל אחד בהתאם לגנטיקה שלו. אבל, שוב אני מדגיש. התהליך העיקרי יהיה היפרטרופיה (גדילה בנפח התאים) וזהו תהליך הפיך- כלומר ניתן להקטין את הנפח מאוחר יותר. החלק המשני יהיה היפרפלזיה ואותו אי אפשר לשנות. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך אפשר למדוד אחוזי שומן במדוייק במקרה של אחוז שומן גבוה? | rg12 | תזונה ותוספים | 8 | 29-05-08 07:58 |
אחוזי שומן בגוף-אפשר תמונות שאני אוכל להעריך כמה אחוזי שומן יש לי? | gps | תזונה ותוספים | 6 | 15-05-07 21:35 |
שאלה- ריכוז שומן באיזור החזה, הורדת אחוזי שומן ואימונים יעזרו? | IlOA | אימונים | 12 | 02-03-07 07:22 |
כמה % שומן יש בפסטרמה דחת שומן??????? | sonic | תזונה ותוספים | 3 | 18-02-07 19:18 |