|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() Abc
6 פעמים בשבוע זה לא יותר מדי אולי אתה מרגיש אם זה פיזית מעולה אבל בקשר לגוף להתאוששות אני גג 5 פעמים עושה abc |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() תודה, וכל הקטע של האשכול הזה היה בגדר של התייעצות..
ורק ככה הערה על הדיון הזה, חבר'ה אתם צריכים להעריך יותר אנשים ולא לשפוט בנאדם מבלי להכיר אותו, זה כלל חשוב בכל דיון. אני רואה פה תגובות של אנשים שפשוט מעצבנות, לא רק כאן, אז באופן כללי דיי לתגובות המיותרות האלה, אני כמעט בטוח שכולם גם למנוסים בנינו תמיד יש מה ללמוד. שיהיה אחלה ערב!
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() פש1ש תביא לינקים לסרטונים של הסקוואט ודדליפט שלך ואז אולי אני אכבד אותך
בנתיים אתה עוד זיין מוח מצוי ברשת |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() מה נראה לך?! שאני צריך את הכבוד שלך..אין לך את הכבוד הבסיס לנהל שיחה כמו שצריך..
I do it because I can I can because I want to I want to because you said I couldn't מדריך חדר כושר מטעם ווינגייט נערך לאחרונה על ידי mag707, 01-08-10 בשעה 23:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() לגביי הסקווט והדדליפט, תבדוק שגם אחרי 3 שנים כאן בפורום אף פעם לא השווצתי במשקלים ואם זו הדרך שלך לכבד אנשים אז סבבה..אני לא עושה תחרות עם אף אחד..פשוש..
![]() |
#26 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() זה די פשוט,
גם אם אתה רוצה היפרטרופיה, בתור מתאמן שאינו מוזרק, תביא את הדדליפט שלך ל-200+ סקוואט 180+ ואחר כך תחשוב בכלל על לפצל ולהזריק. תראה לי מישהו שמושך 200 קילו דדליפט ואין לו מסה מטורפת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() שוב, איך אתה יודע שאני לא מרים כבד?..אז אתה ממליץ לכל מתאמן לרוץ ולמשוך 180 קילו בדדליפט מבלי להכיר אותו בכלל, כבד זה אידבדואלי, כל אחד והיכולות שלו אז דיי לנופף בזה..
ומאיפה המסקנות שלך מגיעות? ורק לידע הכללי, אני עושה abc ו-6 פעמים בשבוע, וגודל ממש יפה, רק בשביל אינדיקציה, אנשים בחדר כושר חשבו שאני משתמש בסטרואידים כי השינוי היה לא רגיל.. בנושא המשקלים, אני יגיע בקרוב ל180+ ו 200 דדליפט, הכל עיניין של זמן, והדבר הראשון שאני יעשה זה לצלם את זה, רק בשביל הקטע ההזה.. מקובל?
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() אתה צודק בזה שיש פה לכל אחד המון מה ללמוד, אבל אתה צריך לתקן את כל מה שלמדת, הבעיה לא בך, אלא במי שמלמד את השטויות האלה.
תוכניות מעבר לab למתאמן רגיל זה בזבוז זמן, יופי שאתה גדל, אבל אתה גדל למרות זאת ולא בזכות התוכנית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש אנשים (מעטים) שמגיבים מצויין לאימוני נפח
אם משהו עובד אין סיבה לשנות אותו. זה ברגע שאותו אדם מתחיל ללמד אנשים אחרים להתאמן באותה צורה, כאן כבר נוצרת בעיה, לצערי זה קורה המון.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לי צורך להכיר אותך כדי להגיד לך את זה, כל עוד אתה בריא את סיבה שלא תתחזק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
סיבה טובה לחור בפיתוח גוף אצל מאמנים זה הניסיון שלהם, אם x עבד עלי טוב אז ככה כל אחד צריך לעבוד (וככה אתה גם מסתכל על זה לפי התגובות שלך) מוו צודק, יש לך חור רציני בכל מה שקשור לפיתוח גוף וכדי לך להשלים אותו לפני שאתה מתרברב על ההתקדמות או על כך שאתה לומד בקורס מדריכי ח"כ
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() מי שהגיע ל200 קילו דדליפט וממשיך להתקדם מ6 אימונים בשבוע, לא מוזרק, זה לא מתאמן ממוצע
זה פשוט סוג האנשים שימשיך להתקדם מכל דבר, mag707 אני מבקש ממך רק דבר אחד, תקרא את החומר שהביאו לך פה, בתור מדריך ללמד את שיטת האימון שלך למתאמן הממוצע זה אסון.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אז לסיכום הארועים האחרונים כאן באשכול:
דבר ראשון, תודה על כל התגובות ,גם אם חלק ממש עיצבנו ,וmoo כנראה שאתה צודק רק תעבוד על הגישה שלך אחי, רק התגובות שלך הצליחו לעצבן אותי..אבל תודה גם לך. דבר שני, מקובל מה שאתם אומרים, כרגע אני עושה לחיצת חזה וסקווט בכל מה שקשור לss בשניהם אני מגיע ל4-6 חזרות עם 100 קילו, אז אני רוצה להוסיף גם ורק דדליפט לתוכנית אימון שלי שהיא abc אני לא רוצה לשנות את הכל כי זה משהו שעובד וחבל להרוס את זה. לחיצת חזה אני עושה באימון חזה ויד קידמית וסקווט באימון רגליים וכתפיים, איפה יכול להכניס דדליפט ובאיזו צורה (חזרות, מערכות..)? ואני מתאמן 5-6 פעמים בשבוע ואני יודע שזה בעייתי אבל בינתיים זה בסדר..אפילו מצוין..
![]() |
#37 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אחי היה לי בנץ 100 ל-3 חזרות וסקוואט 142.5 ל-3 בגיל 15,זה לא משהו להתרברב בו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() אחי היה לי זין 20 ס"מ בגיל 15
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יתרונות לספיגה מהירה | mb512 | תזונה ותוספים | 6 | 04-07-10 12:25 |
יתרונות וחסרונות של חגורת גב? | TheDrag0n | פיתוח גוף-כללי | 25 | 23-03-09 15:36 |
יתרונות הפיתוח גוף | tomerA | פיתוח גוף-כללי | 19 | 22-08-07 00:43 |
יתרונות באימונים שונים - מה דעתכם | Homie | אימונים | 11 | 01-01-07 01:35 |
יתרונות השיבולת שועל | Taquila | תזונה ותוספים | 5 | 01-12-06 23:44 |