|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() תגידו בזמן השימוש שלכם באבקה הזאת בכמה קילוגרם עליתם?
וכמה מנות לקחתם ביום? תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() התשובה לשאלה הזו לא יכולה לעזור לך באמת.
כל אדם ואדם בנוי בצורה אחרת מרעהו ואין זה אומר שתעלה באותה צורה כמו אחרים. שילוב נכון של הperfect עם תפריט תזונה ואימונים תקדם אותך בעלייה במסה. כמה תעלה זו שאלה שהתשובה תיתגלה אחרי שתתנסה. אגב,ה-perfect 3000 הינו גיינר ביחס של 1-8 מה שעשוי לעזור לך מאוד בעלייה במסה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני שמעתי על מספר מיקרים שאנשים עלו עד 7 קילו בחודש, בשימוש של ה 3000 וקריאטין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,326
כללי:: .............
גיל:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() לא סובל את הגיינר הזה....סתם מלא בסוכרים ...
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() לדעתי גיינר הכי טוב בארץ.עליתי איתו 12 קילו בחודש וחצי מתוכם 4 קילו של שריר (כמובן אכלתי גם הרבה) הגיינר הזה נתן לי פוש רציני.לדעתי שווה תכסף!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Bull - מר ישראל במשקל כבד
|
![]() זה גיינר חזק. אני תמיד ממליץ עליו לחבר'ה הרזים שעובדים איתי.
הוא חזק מאוד ועשיר בפחמימות והרבה קלוריות. לחבר'ה הוותיקים יותר כדאי לשלב את המוצר עם חלבון , ככה הם מקבלים את ההשלמה של הפחמימות והחלבונים בצרוה הטובה ביותר ( אני יודע בוודאות שאיתי בושרי לדוגמא עד לשבוע של התחרות עוד נעזר בפרקט3000).... ואיתי בושרי הוא אחד החטובים בענף |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה בקשר ל Perfect 3000 | DivarX | תזונה ותוספים | 1 | 18-03-09 12:13 |
שאלה לגביי perfect 3000 | SKIPI | תזונה ותוספים | 16 | 11-01-09 11:53 |
Perfect 3000 שאלה | אדיר53 | תזונה ותוספים | 16 | 12-10-08 00:27 |
שאלה על Perfect 3000 | SaharKazes | תזונה ותוספים | 2 | 24-09-08 21:13 |
שאלה לגבי האבקה perfect 3000 | rt1352 | תזונה ותוספים | 7 | 23-06-07 18:49 |