|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני וחבר הולכים לקנות ציוד להקמת מכון כושר בבית, המכשירים העיקרים הם ספה וכלוב. יש לנו אופציות והעיקריות הם שני המכשירים האלה ספה של york וכלוב של bodysolid.
מה אתם אומרים על הכלוב/ספה? האם מתאים לשימוש ביתי ? וכמה כסף יעלה בערך הספת york /כלוב לבית BODYSOLID תודה תמונה של הכלוב ![]() תמונה של הספה YORK http://www.ynet-shops.co.il/shop/tem...tionId=7724470 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פצצה
כלוב 3000 ספה 1000 (ספה טובה) מוט אולימפי 300-500 פלטות במשקל חפשו יד 2 אולי יש יותר זול |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Fat bastard
|
![]() כמובן שזה תלוי בסגנון ואופי האימונים שלך, אבל ברמת העיקרון זה מספיק (בהנחה שיש לך מספיק פלטות כן?)
אני הייתי מוסיף למה שmoo רשם שגם מומלץ לקנות צמד סוגרים למוט, למרות שלא חובה. גם הייתי ממליץ לך לברר על ריפוד למרצפות שלך בבית, אם אתה מניח משקלים כבדים על הרצפה אתה עלול לשבור את המרצפות וחבל.. ובקשר לספה, כדאי שתברר שהיא מספיק נמוכה כדי שהרגליים שלך יגיעו לרצפה ותאפשר לך לבצע בנץ' בטכניקה נכונה. שלא תקנה פתאום ספה ותראה שהרגליים שלך לא מגיעות לרצפה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
סמל מין
|
![]() יפה יפה, החלום שלי זה לקנות כלוב לבית. הייתי מוסיף גם מתח,מקבילים ומוטות קטנים אבל זה כבר דברים קטנים. כשתקנו הכל תפנק אותנו בתמונות
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הכלוב בא עם מתח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
סמל מין
|
![]() אה נכון עכשיו שמתי לב לזה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בדיוק כזה כלוב מצוין
וספה כזאת http://powersport.co.il/Product.asp?cc=020306&id=493 מצוינת ומחזיקה משקלים גבוהים חבל שהעלו את המחירים. כשאני קניתי הכלוב עלה לי 2000 והספה 700 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם לא צריך מתכווננת ספה שטוחה נמוכה וחזקה (אתה צריך להכנס לבנץ' נכון, שהרגליים ישבו טוב על הרצפה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() כלוב פצצה אחי.
ספה נחמדה לא ממש אוהב ספות כאלה... ובכלל אני לא אוהב להתאמן בבית אם זה משנה, פשוט אין את האוירה כי אתה נזהר על הדברים, על החפצים בבית, על הבלטות ברצפה (חחח) וכו'.. עדיף לך לחפש ביד 2 או ממישהו שאתה מכיר שמוכר כלוב או ספה ייצא יותר זול ותצטרך רק לראות את המצב שלו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הספה מצוינת לגובה שלי (183) ואני מניח שגם נמוכים יותר יסתדרו מצוין. היא מאסיבית מאוד יחסית לספות הזולות והמנגנון של שינוי השיפוע הרבה יותר טוב משאר הספות הזולות (לא נתקע). אם תנסה את הספה של YORK ושאר הספות שדומות לה במציאות תראה שהיא נתקעת הרבה כשמנסים לשנות שיפוע. לזה שרצה תמונות- http://israelbody.com/showthread.php...ghlight=mmaorc לזה עם הפחד על הבלטות- חשוב לקנות חיפוי מגומי לרצפה. החיפוי שאני שמתי מ Powersport מחזיק מצוין ולא יקר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי בעניין החברות אם אתה הולך על ציוד ביתי הייתי בוחר בחברת powertec חברה שמתיימרת לייצר ציוד ביתי מקצועי. תעשה חיפוש בגוגל כנס לאתר הבית שלהם ותראה את הכלוב הביתי הרב תכליתי שלהם, הוא כולל בתוכו מתח מקבילים ותוספות במידה ותרצה. ישנו יבואן ציוד ספורט בארץ שהתחיל לשווק אותם בארץ ראיתי אולם הדגמה לציוד ספורט שלהם בת"א. בעניין הספה המתכווננת לך על ספה חזקה רגילה בלי הרגליות והשטויות האלה זה רק יפריע לך בתרגילים, תבדוק אולי יש ספה כזו מאותה חברה. לדעתי הם יותר טובים מbody solid בכלובים וכמעט באותו מחיר, אל תשכח יש לך גם אפשרות לחבר מוטות למקבילים שזה יתרון חשוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועדיף ספה לא מתכווננת |
|
![]() |
![]() |