|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() ציטוט:
ולמה נראה לך שיש לי עוד את המנוי במכון הזה ואני יעבור גם ככה אין לי כסף אז מה אתה רושם בכלל בנצ' 40 ל48 קילו זה לא כזה גרוע שמע אני לא סובל ילדים כמוך אתה מסתכל רק על המשקל שעל בנצ' אתה לא מסתכל על עוד דברים אחרים העיקר תגיד תעשה ss 8ק"ג מתחת למשקל זה לא טוב מאוד אבל זה סביר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() צא צא מהסרט שאתה בוא
אתם מתחילים לעצבן אותי עם התגובות שלכם איפה ראיתם שרשמתי שאני לא מסוגלל??????? אתם לא מבינים שאני יסיים תמנוי במכון הדפוק שאני בוא ואני ילך למכון נורמלי לעשות את התרגלים האלה תקרא את הכל הפוסט כולל מה רשמתי על המדריכים שלי ואני לא יכנס לזה סגרנו פה את נושא הסקוואט והדדליפט |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לירון, אתה מוזמן להוסיף אותי בMSN אם יש לך עוד שאלות
cutting_silence@hotmail.com
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התוכנית מעולה אם אתה מוכן לעשות מה שאתה צריך לעשות תתחיל להתאמן ss (כולל סקווט חופשי ודדליפט) - גם במחיר של לעבור חדר כושר או לריב עם המדריכים תתחיל לאכול יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() לשתיים מלמעלה..תאמינו לי שזה לא כזזה פשוט נסיתי להגיד את זה הם פשוט אומרים לי אז אתה לא מתאמן פה..
שמע מה זה משנה בכל מקרה עוד חודש-חודשיים אני כבר יעשה SS וד"א מעניין שכולם פה אומרים לי לעשות SS אחרי שFatboy אמר לי שSS לא כל כך יתאים למישהו עם מרפקים כמו שלי.. זה לא שעם בחודש הזה אני לא יעשה סקוואט ודדליפט אני ימות אני יודע מה החשיבות של השתי תרגילים האלה אבל זה מה יש . |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך אפשר להתאמן בלי סקווט ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() ברגע שאתה יודע מה טוב לך תשאף לעשות אותו בכל מחיר
תריב איתם, תעבור מכון, לא יודע תבין אתה הלקוח שלהם... תעשה בלאגן |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או שפשוט תעשה את הסקוואטים עד שמעיפים אותך ואחרי שהם יעיפו אותך הם גם יחזירו לך את הצ'קים הנותרים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() איפה אתה חי תגיד לי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() אני הייתי מתחיל עם 20%, זה לא משנה אתה גם ככה תטפס תוך כמה שבועות למשקלי העבודה שלך
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש המון אנשים עם בעיות ברכיים שלא מכניסים סקוואט לתוכנית שלהם וגודלים יופי. ברור שעדיף שיעשה, אבל זה לא שהוא לא יעלה מילמטר בהיקף יד בלי סקוואט. ואני מבקש ממכם, תפסיקו. עשיתם מסקוואט תרגיל קסום שברגע שאתה עושה אותו אתה הופך מינימום שוורצנגר עם מחלת גידול שרירים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה סתם משחק בחדר כושר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בסוף תמצא את עצמך פנאט של סקוואט שבא למכון בשביל לעשות סט של סקוואט וללכת הביתה מספיק עם זה
מספיק מאמרים קראנו על חשיבותו של הסקוואט וזה לא יותר מיזה. ועכשיו אל תבוא אלי ביציאה אין לך מושג בכלל עד כמה הסקוואט חשוב כי אני יודע בדיוק עד כמה |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Gay lord
|
![]() ציטוט:
תאמין לי ש- moo יכול ללמד אותך אז אל תתווכח סתם.. ואתה לא יודע מה החשיבות של הסקוואט, עובדה שאתה לא רוצה לעשות... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |