|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() פה:
http://israelbody.org/Index.asp?CategoryID=209 כתוב : ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() לא נכון , מה שעבד לך טוב במאסה בטוח יעשה את העבודה בחיטוב.
אבל תמיד תגוון , פעם טווח נמוך פעם גבוהה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מתחת ל8 חזרות זה כבר לא עבודה על כוח ?
בחיטוב לא עדיף לעשות פחות משקל ויותר חזרות בהפך מאשר במסה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא. תוכנית אימונים בחיטוב צריכה להיות בתדירות גבוהה יותר וכמה שפחות מפוצלת זה הכל. כמות החזרות בכלל לא משתנה ממסה לחיטוב. אני רוצה רק שיבוא לפה מישהו חכם וידוע שיביא תשובה חד משמעית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לעשות fbw עצים בשלבים באחרונים בחיטוב ובמיוחד שאתה על פחות מ100-50 גרם פחמימה גובל בבלתי אפשרי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
ביי ביי מאסת שריר....היה נעים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ואתה בטוח בזה כי.....?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() תעשה מה שעובד עלייך הכי טוב...
אם מה שעובד עליך הכי טוב זה 2-4 חז' תמשיך לעשות ככה. (למרות שלא הייתי עושה ככה מעל אימון 1 בשבוע/שבועיים כזה מחשש לפציעות)
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה כבר קוטל את כל מה שנאמר כאן עד היום (מה שאני אומר זה לפחות מה שאני קראתי פה עד היום) כדאי שתביא יותר ביסוס ולא סתם "נסיון שלי ושל הרבה אנשים".
ובכלל הפוסט נפתח כי אני רוצה לדעת בקשר לטווח החזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה צורך פחות קלוריות בכללי יכולת התאוששות שלך תרד ואתה תרגיש את זה באימונים והסיכוי לפציעה יעלה, אמנם אתה יכול להתאמן טווח חזרות נמוך אבל בשביל מה, סביבות ה10 יהיה יותר בטוח וגם תרגיש כוח קצת אם זה מה שאתה מחפש.
יש כאלו שעושים 15 כדי להגביר את הדופק בזמן האימון וככה לשרוף יותר קלוריות. תנסה בחיטוב שלך טווח חזרות נמוך אתה תראה שיהיה לך יותר קשה. זה כמו שתלך למכון עייף או אחרי יום שלא אכלת כמו שצריך. מה שאני אומר פה אני לא אבסס על מחקרים זה הגיון ועצה בריאה ואתה יכול לעשות מה שבראש שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: איגור
עוסק ב:: עובד
|
![]() אני עובד בחלוקה של abc, זה יוצא שאם ביום ראשון אני עושה a, אני מסיים גם ביום חמישי a
ואני גדל מעולה. לפעמים לא יוצא לי לעשות 4 אימונים בשבוע, אז יוצא שאני עושה 3, ושוב פעם, אני גדל מעולה!! תודה לאל.
![]() |
#14 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() בתור אחד שכרגע מחטב, ואני מגדיר את עצמי כבעל ניסיון מסויים בחיטובים (עם הגנטיקה הגרועה שלי תאמינו שלי שהתנסתי במלא סוגים שונים וחקרתי קצת את הנושא)
אני כרגע עובד ABC X ABC כאשר כל שריר מן הסתם פעמיים, כתפיים פעם בשבוע ואני מתחיל ב1-2 תרגילים בעצימות גבוהה, 4-5 סטים של 4-5 חזרות כמעט לכשל לגמרי ואז 1-2 תרגילים 3-4 סטים 6-10 חזרות בדרך כלל האחרון יהיה גם חצי סטטי בסוף כל אימון וביום X גם כן, 35 דקות אירובי בקצב דיי מהיר, לפי המכשיר כ650-750 קלוריות כל אירובי (ונניח שזה יותר בגלל המאסת שריר שהמכשיר לא מחשב והקפאין ותה ירוק), כל 10 ימים אני עושה יומיים העמסה, ככה שכל "סייקל" הוא 12 יום, ב10 ימים ה"חיטוביים" נקרא להם, אני בממש low carb, ארבעה קרקרים 5-6 אגוזי מלך 5-6 שקדים 2 כפות fiber one שתים שלוש פרוסות לחם עיינן והפחמימות שיש ביוגרוטים 0% , מה שכן אני מקפיד על שומן והרבה חלבון, לשם השוואה אני כבר 4 שבועות בחיטוב הורדתי 2.7 קילו 3 חורים בחגורה ולא ירדתי במשקלי עבודה, בחלקם עליתי בהמשך לסקאלה שהייתי אמור לעלות בתוכנית המאסה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() אני חושב שלא משנה מספר החזרות בחיטוב גם אם אתה עושה 6-8 חזרות זה בסדר למרות המאזן השלילי של הגוף אבל רצוי לפעמים לרדת טיפה במשקלים כדי להקל על הגוף ולא לקרוע אותו עד הסוף כי כמו שאמרנו המאזן הקלורי הוא שלילי ולגוף יש פחות אנרגיה להתאושש,אני חושב שכל אלה שעושים מעל לעשר חזרות סתם שורפים יותר אנרגיה כמו שאמרו פה ומעייפים את עצמם ופוגעים באיכות השריר.
![]() |
#16 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אין צורך לרדת על המשקלים, ולהפך, אם תרד במשקלים יגדל הסיכוי שתאבד שריר,
בגלל זה מעלים חלבון ושומן על מנת לשמור על שריר ולנייד שומן בתור אנרגיה ולא שריר, וגם בגלל זה עושים העמסות.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|