|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אני צריך תוכנית אימונים טובה
*אני מתאמן 4 וחצי חודשים אם זה חשוב אני מעדיף תוכנית ab |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gay lord
|
![]() אף אחד פה לא יבנה לך תוכנית אחי...
אתה יכול להכין לעצמך תוכנית אימון ולעלות אותה לפה והרבה חבר'ה טובים יעזרו לך לשפר אותה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() יש לך תוכניות אימונים באתר הראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Monday
Squat or box squat 2-3 x 5 Glute/Ham Raises or pullthroughs 3 x 10 Bent Row or Chest Supported row 4 x 6 Barbell or Dumbbell Curl 3 x 8 Calf Raises 3 x 15 Wednesday Bench Press or low board press 3 x 5, or 3 x 3 Incline Dumbbell Bench Press 4 x 8 Military or Dumbbell Shoulder Press 3 x 8 Skull Crushers 3 x 10 Ab work 3 x 10 Friday Deadlift or rack deadlift 2-3 x 5 Leg press 2 x 10 Chin or lat pull-down 4 x 6 Barbell or Dumbbell Curl 3 x 8 Calf Raises 3 x 15 Monday Incline bench press or Incline Dumbbell Press 3 x 5, or 3 x 3 Dumbbell Bench Press 4 x 8 Military or Dumbbell Shoulder Press 3 x 8 Tricep pushdowns 3 x 10 Ab work 3 x 10 נלקח מ-*******
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 25-03-09 בשעה 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() בלי זיוני שכל רוצה תוכנית רוצה עזרה הינה תוכנית מבטיח לך שתגדל עם תתמיד ותשקיע בתזונה:
A:חזה,כתפיים יד אחורית. חזה:בנץ פרס 3x6 חזה עליון בדאמבלס: 3x8 כתפיים:מילטרי פרס בעמידה 4x8 יד אחורית:לחיצת חזה אחיזה צמודה 3x8 b:רגלים גב יד קידימת רגלים:סקוואט 4x8 דדליפט:3x6 על תפחד לעשות סקוואט ודדליפט ביחד באותו אימון תאמין לי שזה בסדר. גב:מתח 3x8 בנט אובר: 3x6 יד קידמית:כפיפות מרפקים עם דאמבלס 3x10.. והינה תוכנית ab בלי הרבה סטים ובלי זיוני מוח תוכנית שתוכל להתאושש ממנה בין אימון לאימון.. יש קצת עומס על הגב התחתון באימון b נכון אבל אני לא חושב שזה יפריע לך עם יעשה לך בעיות ויהיה עומס אז תוריד משהו מהגב בנט אובר.. או משו. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תקרא קצת לפני שאתה בונה תוכנית ולא ייכתבו לך fail
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() Workout A
Squat 3x5 Bench Press 3x5 Deadlift 1x5 Workout B Squat 3x5 Miliraty Press 3x5 Bent Over Row 3x5 בשבוע 1 יהיו 2 אימוני A ואימון B אחד, ובשבוע 2 יהיו שני אימוני B ואימון A אחד וכך הלאה. http://www.israelbody.org/Index.asp?...ArticleID=1170
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|