|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() הלילה הלילה הלילה..שמחה גדול הלילה!
ד''ר אחי,תפרוש גבר אתה לא מתאים לפיקוח,אתה מתאים לניהול יש לך ידע שאתה לא מתשמש בו,בנסוף אתה לא מבין כלום בפיתוח גוף תחרותי,בנוסף לכך לפני כמה ימים העפת 5אנשים (לא פחות 5!) מהפורום,כיום? נשארו 10אנשים בלחץ. אני מבין שלהורים שלך אין דאגות אתה תמיד זוכר לנעול את הבית שאתה יוצא נכון? אז קושקוש אל תביא לי באן כי אתה יודע שאני צודק נכון חביבי? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ואוו תודה זה אומר הרבה כשזה מגיע ממך , snacks? בנאדם עם 39 הודעות בפורום שלא ראיתי הודעה שלו לפני. לא שהבנתי בכלל מה אתה רוצה לומר - אתה מתאים לניהול לא לפיקוח? לזכור לנעול את הדלת כשאני יוצא מהבית??? אוקיייי
גולדבן אני מבין שעכשיו נוח לך להצטרף לעגלה. כשכתבת את אחד מהפוסטים של מתאמן מתחיל-לא מבין באימונים-או תזונה ואני קפצתי לעזור לך שם , אני זוכר שהתחנפת "וואי סליחה על דברים שנאמרו בכעס". עכשיו אתה בטח מרגיש גברי לנעוץ האשמות , לא?
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]() בוטלו מכיון שאנשים השתמשו בהם לרעה, לדוגמא דברים כמו "save us ראש ביצה".
![]()
![]() |
![]() |
#24 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
צורת הניהול שלך מגעילה,לא אמרתי שאתה לא תורם מהידע שלך בפורומים השונים.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() ניראה לי פיספסתי פה אקשן רציני למי יש כוח להסביר לי מה הלך פה?
![]() |
#26 |
|
![]() הכי קורע שכל אחד רושם למאסל שילך לזיין ולא יוציא את העצבים שלו כאילו הוא מקבל מציצה תוך כדי שהוא רושם את ההודעה.. חלאס לזיין את השכל פה כל אחד משחק אותה... חלאס לחפור שהרמה של הפורום ירדה.. חצי מהמזייני שכל לא היו פה כשהיא הייתה גבוהה.. חלאס לחפור שצריך להעלות את הרמה של הפורום... חלאס לחפור שמנהל נועל פוסט כאילו לקח לכם 9 חודשים צירים וירידת מים כדי לפתוח אותו....
מעניין אותי לדעת מה היה הקטע עם גיל אם מישהו יכול לפרט שיפרט.. חוץ מזה אתם חופרים אש! ד"א חבל שהורדתם את התיוגים... דווקא היה מצחיק..חח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אני ובתמימותי חשבתי שזה סתם פורום סבבה
![]() מה הולך פה ? על מה כל הבלאגן הזה... בואנה למי איכפת על משהו שקרה לפני 9 חודשים... ובואנה , יש לפורום מפקח,מנהל וכו'... וואלה אם הייתי מנהל הייתי עושה לכולם באן אוטומטי לכל החיים ... ![]() מתי שמישהו מכם ינהל בכלל משהו בחיים שלו שיבוא בביקורת על צורת הניהול של ד"ר מאסל. אם היו נותנים לכם את התפקיד של לנהל פורום מעניין איך הוא היה נראה... בטח כמו בור שופכין.. מה אתם קופצים שהוא מנהל לא בסדר, וואלה אם מישהו פותח את הפה שלו לא במקום ... או במיוחד מדבר על גיל כאשר גיל לא פה לענות לו . מן הראוי לנעול את הנושאים האלה או להעביר אותם לפח זבל. כולם הפכו להיות פרופסורים פתאום, נותנים חוות דעת מקצועיות על איך לנהל או מה לעשות ... יורדים לפסים אישיים כמו ילדים מטומטמים אין פלא שעושים פה באנים כמו מים ... אתם כולכם מתנהגים כמו ילדים מפגרים מה אתם מצפים... אפילו השרשיר הזה נפתח הנימה עוקצנית ואישית וירד לפסים לא עינייניים... אתם לא יכולים לנהל שיחה אחת נורמלית או דיון אחד נורמלי בלי לרדת לפסים אישיים בנושא הזה של גיל והמנהלים. חברים תתחילו להתבגר...
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() לפחות מישהו גברי עם קצת ביצים
רושם בפומבי שיש לו דיעה אחרת לא קופץ על העגלה ומצטרף לעליהום תודה
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
מנהל הפורום
|
![]() מה קשור...? אתה חושב שאני מכיר אותו ? או יודע משהו על המנהלים פה ? אני מכבד אותו כמנהל וזה שהוא היחיד שעונה פה תשובות עינייניות. מאה פעמים הוא אומר לכל מי שכתב פה , זה עניין של גיל , וגיל אינו כאן , אין טעם להציף את כל הפורום עם שרשירים על הנושא כי גיל לא כאן ... משמע , אם זה שאמור לתת לך תשובה לא כאן מה הטעם לדון בכך? אבל מה קורה בפועל , יש חבורה של ילדים שכנראה לא מבינים עניין, ואין להם הרבה מנת משכל והם מציפים את הפורום שוב ושוב בתקיפות אישיות כאילו חייבים להם משהו. פותחים מאה שרשירים של ילדים מפגרים כאילו זה היה הפורום של גן חובה. כולם נכנסים "חחחחחחחחח הרגת אותי" כמו חבורה של ילדים מפגרים .... במקום להתייחס לעניין בצורה רצינית ועיניינית ... איך אתה מצפה שבכלל ההנהלה תתיחס אליכם כאשר אתם כותבים כמו חוליערות.... אני במקום ההנהלה פשוט מעיף אתכם לקיבינימט בלי לספור פה אף אחד... אתה חושב שיש פה התחנפות? אתה טועה ידידי... יש פה הסתכלות מהצד ... מה שברור מאליו שאתה לא מסוגל לעשות כי אתה ילד הפורום הזה הוא הוא סה"כ המקום שממנו אני שואב מידע על התחום על טכניקות על תזונה וכו' . אני רק רואה את כל הילדים פה נופלים על ההנהלה כאילו חייבים להם משהו , אני במקום ההנהלה הייתי עושה לכולם באן לך ולכולם ומשאיר אנשים שעונים בצורה עיניינית ולא כאלה שפותחים ת'פה שלהם כאילו הם עם מינימום תואר שני בתעשייה וניהול, חושבים מה צודק ומה לא , ומי חייב להם מה מי ולמה כמה ... חבל לראות שיש אנשים כמוך בפורום הזה בין יתר הילדים פה ...
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 26-07-08 בשעה 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||
|
![]() ציטוט:
לא יצאתי נגדך העברתי ביקורת על צורת הניהול שלך וציפית שתקח אותה לתשומת לבך ולא תקח את זה ללב בצורה אישית ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() אתם שוכחים שהבן אדם עושה את זה בהתנדבות, ללא מטרת רווח ולדעתי עושה את העבודה כמו שצריך.
יש חוק שאסור לדבר על חומרים, משתמש מדבר על חומרים, מוזהר, חוזר ומדבר על חומרים ומצפצף על האזהרה ומושעה - איפה מאסל לא בסדר? יש חוק על קללות - משתמש מקלל, מוזהר, מצפצף על האזהרה, מקלל ומושעה - שוב מאסל לא בסדר נכון? בחייאת תבדקו את העובדות שלכם... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() Mortex התחנפות יפה אבל לא יעילה
![]() סתם סתם,ד''ר אתה גברבר אמיתי,יש לך אחלה פיק ביד,והנעילות שלך? אמיתיות מכל הלב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
מנהל הפורום
|
![]() בבקשה... תכלס אתה היחיד שעונה עינייני... אני פה בפורום בקושי חודש ולא יאמן כמה ילדים מעפנים יש פה וכל שרשירים של קללות , וירידות לפסים אישיים אין שרשיר אחד נורמלי פה ...
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
בהרבה שנים שלי בפורום לא קיללתי ולא אמרתי לאנשים דברים מגעילים גם כשהייתי לגמרי צודק. אני לא לוקח את זה ללב, אני יודע שגם אני הייתי קיצוני יותר כשהייתי צעיר, אבל זה גם בשבילכם - תדברו ככה בצבא לרס"ר הוא ינגח בכם וישלח אתכם לדבר ללמפה בכלא 4 . אולי שם לומדים כאלו דברים בסופו של בדבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() ד''ר תמשיך בעבודתך נאמנה. אבל לפני מספר ימים הבאת ל5משתמשים באנים אחד אחד,וזה לא הגינוי צריך לשקול אנשים,במקרה עם היטמן אני לא מאשים אותך אבל לא ייתכן שמעל 5משתמשים יקבלו באן כן קושקוש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
בנאדם עובר על החוקים הוא מקבל באן ... אין פה אפס ... מה לא מובן לך? הוא מנהל בפורום.. אתה סתם מישהו.. תתחיל להתנהג בהתאם לכך, אני במקום הד"ר הייתי עושה לך באן ושהיית פותח יוזר חדש לפני שהיית שולח הודעה הייתי עושה לך עוד באן וכן הלאה עד שהיית חוזר ל fxp עם כל הילדודס איפה שאתה שייך ...
![]() |
![]() |
#39 | ||
|
![]() ציטוט:
אמרתי את זה כנראה כדי להזכיר שאני עוד ילד קטן אבל מספיק...שים לב לקטעים האחרים של ההודעה... בתאכלס אתה מנהל טוב שמשקיע ושומר על הכללים אבל לא נראה שאתה מבין שיש גם דברים שיוצאים מן הכלל ולא צריך לחלק באנים על ימין ועל שמאל... בכל זאת צריך להתחשב בזה שהאנשים שמקבלים באנים אין להם חיים אז אי כניסה לפורום תביא להתאבדות..לא חבל? :p אתה גם יכול להעלים עין לפעמים מה רע?
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
ולא שילדודס יתחילו לכתוב " ססעמק לך תזדיין יא זבל" "שחיף עם היקף יד 28" או כל מיני חרא שנזרק פה ... בנתיים אתה אחד מאלה שתורם לכך שאנשים שכן חושבים שהפורום הזה רציני פשוט יצאו מכאן ...
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|