|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
XD אתה נוסע לתחרות שתהיה באשדוד?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
תראה תידיים של מייק טייסון ענקיות כמו לא יודע מה והמכה שלו הייתה אחת החזקות בכל התקופות 950 קילו
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() הייתי אומר 12 אחוז שומן ולפי דעתי אם תעשה 5x5 זה יהיה באןןן :):):):) בשביל האיגרוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
אין טעם במכה מגושמת וגדולה , זה כבר ניקרא דחיפה במכה היד צריכה לקפוץ קדימה ולחזור יותר מהר אחורה יש לי באימון שני הרי אדם ששוקלים מעל 100 קילו של שרירים והם לא מצליחים לתת יותר טוב מילד ששוקל 80 קילו ומתאמן שנתיים להסית מכה גדולה ומגושמת זה סתם "נאקלאדקה" עם כף היד ... תבדילו מכה מדחיפה שוב תודה לכולם , אחלה פורום |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אם האף יירפא ואימא שלי בכלל תרשה לי להתאגרף אז אולי השנה אבל בטוח שנה הבאה ![]() לא יודע בקשר לתחרות באשדוד , אני מתכוון לאליפות הארץ שבמאי 91 , מישקל מצופה לתחרות 65 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
|
![]() ציטוט:
שטויות, בן אדם שמתרגל אגרופים ומהירות ובאותו זמן גם מאמן ידיים תמיד יהיה בזה יתרון גם לטייסון וגם לאחים קליצ'קו יש יד מאוד מאוד מכובדת, ולמייק יש 950 קילו אגרוף ואח הגדול מבין השנים יש 1050... תבין דבר אחד, מסה+מהירות = כוח מתאגרפים במשקל כבד תמיד יתנו אגרוף יותר חזק מאלה שבמשקל קל למה? בגלל שהמסה הכללית שלהם הרבה יותר גדולה בקיצור אם לתרגל מהירות ובו זמנית גם להתפתח אין שום בעיה הייתי באגרוף זמן מה, לפני שהתחלתי עם חדר כושר, ועכשיו אחרי שנה וחצי האגרוף שלי הרבה יותר חזק למרות שלא התאמנתי באגרוף כבר קרוב לשנה
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל כמה אפשר בשנייה ? ![]() נגיד מכה 300 קילו בשנייה אפשר לתת 3 של 200 קילו בשנייה מייק תותח אין מה לדבר בכלל יחסית למישקל שלו ולשרירים יש לו מהירות לא נורמלית הוא מכניס 4 אגרופים בפחות משנייה הוא יותר מהיר מלנוקס , ויותר חזק מעלי ![]() בשביל מכה טובה צריך למתוח את השריר כמו שצריך אחרי כל סט של מישקולות שעובד חלקית אפילו על הידיים צריך לפני ואחרי למתוח וליזרוק מלא אגרופים בשביל שהשריר ייגדל בצורה מסויימת , ארוכה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#50 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כולם אומרים שיש לי אחלה רגליים זה סתם יצא פה דפוק בתמונות ![]() אני אעבוד על רוב הגוף ואני אשאיר רגליים לעתיד הקרוב ציטוט:
אם הוא עושה סקוואט או כל תרגיל אחר זה במטרה מסויימת ולא בדרך הרגילה מייק טייסון ![]() נ.ב. הוא שבר תגב ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אנחנו כנראה נהיה באותו משקל ק"ג-2+- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כוח ברגליים יעזור לך גם לחזק את העוצמה של האגרוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אחד מהם סון גוקו חחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא קשור שרירים ברגליים :):):):) שרירים בגב יכולים לעזור XD אבל לא ברגליים חחחחח משתמשים במותניים כשמביאים מכה ובמיוחד בסיבוב של הכתפיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקרוב אני יעלה תמונות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() שמתאמנים עובדים על כל הגוף. אם תעבוד על כל הגוף גם השרירים שאתה יותר צריך לאגרוף יתפתחו טוב יותר.
![]() |
#60 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() אייסי מי מכיר אותך בכללל!!!!!
סתם מה קורה זה השחיין הספורט כללי.... רון באריי...... זוכר???? איך אם השחייה אתה ממשיך או שזהו פרשתה??? אם כן תעדכן נ.ב. אחלה יד אבל יחסית לשאר הגוף.... קיצר תמשיך לעבהוד על היד אבל אתה חייב לשפר את הגוף שלך (הכל) מסה רצינית 6 חודשים מינימום יאללה תעדכן אותי
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|