|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן
![]() חשבתי על זה ניתן לקבל פציעה בגלל חוסר איזון בכוח בין דחיפה למשיכה? לדוגמא אם בחתירה בהטיית גב אני יכול למשוך 160 ובלחיצות חזה אני יכול לדחוף רק 70 (זה לא המצב, רק מתוך סקרנות) אני אוכל להגיע לאיזה פציעה לאורך זמן??? תודה ![]()
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בס"ד
למה כמה אתה דחוף בלחיצת חזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() טון וחצי, בלי המוט והסוגרים ....
איכפת לך להתייחס לשאלה?? אם אתה לא יודע פשוט אל תגיב...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() למה שתגיע לפציעה, אני לא ממש הבנתי כנראה את קו החשיבה שלך, אם תוכל לפרט יותר את הסיבה למה וכו'.
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
זה השערה נכונה, יכול להיות לדוגמא מצב כזה: שחקן כדורגל עם קואדס חזק והאמסטרינג חלש, יגרום לעצמו פשיטת יתר בבעיטה חזקה ("ההאמסטרינג לא יתפסו את הרגיל לפני פשיטת רגל") קצת קשה להסביר את זה.... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לדוגמא בן דוד שלי
התאמן בקונג פו והם עשו שם כל הזמן שכיבות סמיכה, מכל הסוגים שנה לאחר מכן בדקנו ביחד כמה מתח ומקבילים אנחנו יכולים לעשות זה היה מטורף הוא עשה 17 חזרות במקבילים ולא הצליח להרים את עצמו פעם אחת במתח דבר כזה לא יכול להוביל לפציעה כל שהיא בכתפיים או משהו כזה?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() למה שזה יוביל לפציעה?
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא חושב שאתה יכולת לעשות אחד בכיתה ו'...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו רציני ? השאלה די חשובה לי...
(איפה היורש של משה..?) דארמון... אם אתה לא מבין כלום לפחות על תגיב, וחאלס עם הפוזה של העבריין מקלדת אתה לא עושה רוח על אף אחד...
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לי יש שאלה קצת דומה, האם המפרקים יכולים להיפגע אם הם לא בנויים למסת שריר מסויימת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
יש לך גבול גנטי שאתה יכול להגיע אליו והוא מותאם לצרכי הגוף.
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע בוודאות, אבל אני משער שכשזה שרירים כמו גב וחזה אין יותר מדי סיכויים לפציעות הרי זה לא שרירים מייצבים או משהו כזה...כמו שלא נראה לי שיש הרבה סיכוי לפציעה אם הביספס גדול מהטריספס...
לעומת למשל שאם יש הבדל גדול בכח של הבטן והזוקפי גב...שזה אני חושב יכול לגרום לפציעות כלשהן...
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|