|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לתת דגש על יד קידמית וקראתי שצריך לעשות אימון נוסף בשבוע או משו כזה.. על היד..
עכשיו אני מתאמן 4 פעמים בשבוע בחלוקה של חזה ויד קידמית גב כתפיים ויד אחורית בימים שלישי שישי ושבת יש לי חופש.. מתי לעשות את האימון הנוסף ומה לעשות בו?? כמה סטים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אף פעם.
אין דבר כזה "דגש" במובן של להקדיש יום מיוחד לשריר מסוים. אתה אולי יכול להוסיף סט או שניים. צריך לאמן את הכל במידה שווה.
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נראה לי שהתוכנית שלך על הפנים לפי החלוקה תעלה לפה את התוכנית ונראה מה אפשר לעשות.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה עלייה במסה.. אני שותה סריוס מאס פעמיים ביום וביום ללא אימון פעם אחת
אני עושה לחזה 4 סטים 8 חזרות ככה גם ליד ידמית גב כתפיים ויד אחורית 3 סטים 8 חזרות.. אני עולה בין סט לסט 2 וחצי-5 קילו בכל סט(גם בחזה..) אמממממ תרגילים לחזה אני עושה לחיצת חזה,חזה עליון במיטה.. בולים עליון ועוד מכשיר כזה שדוחפים את הידיים ישר במצב של ישיבה.. גם עובד על החזה.. ולפעמים אני עושה גם בולים לחזה במיטה ישרה ולפעמים גם פרפר.. ליד קידמית אני עושה עם המוט w צמוד,רחב אחר כך עושה 4 סטים של 20 פטישים כל יד 10 כאילו.. ואחר כך יושב עם 2 משקולות ומרים אותם בצורה ישרה.. אממממממממ גב אני עושה רגיל מה שכולם עושים.. כתפיים בישיבה עם מוט מאחורי הגב.. אחר כך לוקח שתי משקולות ומרים לצדדים (10 קילו כל משקולת) בולים וזהו.. אני לא מכיר עוד תרגילים.. אממ יד אחורית אני עושה עם המוט הצרפתי.. והדבר הזה שלא ידוע איך קוראים לו.. שמורידים מוט v בצווית 90 מעלות ואני עושה גם לךחיצת חזה צמודה בשביל היד אחורית.. עכשיו אני לא ידוע אם זה טוב.. אני חצי שנה מתאמן ככה.. ואני אוכל טוב.. אני בן 17 מטר 76 שוקל 70.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חלוקה מעולה, גם לי יש חלוקה דומה.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא מאמן רגליים וחבל
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני עכשיו מנסה לאמן ידיים 5 פעמים בשבוע אבל לא יותר מידי סטים אתה רוצה סוף החודש אני יגיד לך כמה גדלתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא אל פותח הטראד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() רגע אם אני לא מתאמן רגליםם הגוף בכללי לא גודל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |