|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו זה עוד חלק בחזה או שזה חזה אמצעי.?
אני לא מבין ויש לזה גם תרגיל לא ברור אתם יכולים להסביר לי מה זה החלק הזה. http://exrx.net/Muscles/SerratusAnterior.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אנחנו יכולים להסביר לך למה לא למה לא
![]() השם של השריר בעברית הוא משור קדמי. הוא מתחיל בחלק הקדמי לטרלי של כלוב בית החזה (צמוד לחלק הקדמי) ונאחז בשכמה במשטח הקדמי של הגבול המדיאלי. כמחצית מהשריר נאחזת בחלק התחתון של השכמה, מה שמאפשר סיבוב עליון של השכמה. הפעולה של השריר: הרחקת שכמות, סיבוב עליון של השכמה, שריר עזר לנשימה (שהשכמה מקובעת), מייצב את השכמה על בית החזה. עד כאן דברי להפעם.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() רשמתי לך איפה השריר נמצא תשים לב.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תסביר לי בבקשה איפה זה נמצא אבל במילים יותר ברורות ולא מקצועיות טוב?תודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() המילים שהסברתי הם מאוד ברורות, אם המושגים לטרלי ומדיאלי לא ברורים לך אז בבקשה אני אסביר.
לטרלי - מדיאלי. שני איברים הנימצאים על אותו ציר רוחב של הגוף, האיבר שקרוב לחציון הגוף נקרא איבר מדיאלי. האיבר שרחוק מחציון הגוף נקרא איבר לטרלי. חציון הגוף זהו מישור שחוצה את הגוף בדיוק במרכז לאורכו ומחלק את הגוף לשני חלקים שווים.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אזשווה לאמן את השריר הזה נכון או שזה גם מאומן בבנצ' פרס? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל