|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() תכנית Abc:
A - כתפיים: לחיצת כתפיים 3 סטים 8-10 חזרות סופר סט כתפיים משקולות חופשי עליון-תחתון 3 סטים 10-12 חזרות כתפיים סנטר 3 סטים 8-10 חזרות רגליים: סקוואט 3 סטים 10-15 חזרות הנפת רגליים 3 סטים 10-15 חזרות סקוואט עם קרש 3 סטים 15-20 חזרות B - חזה: לחיצות חזה סט חימום 15 חזרות 3 סטים 8-10 חזרות חזה עליון משקולות 4 סטים 10 חזרות יד אחורית: יד אחורית צרפתי 3 סטים 10 חזרות יד אחורית משיכה 3 סטים 10 חזרות יד אחורית ירידה 3 סטים 10 חזרות C - גב: פולי עליון 3 סטים 10-12 חזרות גב משיכה בישיבה 3 סטים 10-12 חזרות גב תחתון ירידה 3 סטים 8-10 חזרות יד קדמית: הרמת מוט בעמידה 3 סטים 8-10 חזרות הרמת מוטות בישיבה (מכשיר) 3 סטים 8-10 חזרות הרמת משקולות חופשי בישיבה 3 סטים 10-12 חזרות בנוסף בסיום כל אימון: בטן: בטן עם מכשיר + הרמת רגליים סופר סט * 3 15-20 חזרות *מצטער על החוסר דיוק בשמות, אני לא ממש בקיא בזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שיש עבודה חלשה על הגב והחזה...
יש קצת סטים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() הוא נתן לך לשרירים קטנים יותר סטים מהגדולים.
אם אתה עובד בתוכנית Abc תעבוד 9-12 סטים לשריר גדול ו 6-9 לשריר קטן
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() Up.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אמרו לך- 6-9 לשריר קטן 9-12 לגדול.
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אז איך אני בידיוק משפר את התכנית הזאת, יש לי אימון ראשון (a)
מחר של התכנית, אז בעצם A אני לא נוגע, כי אפשר להגיד שהכתפיים והרגליים שווים באותה מידה מבחינת כמות הסטים. מה עם B ו-c? לקצץ את היד האחורית\קדמית בסט, ככה שזה ייצא לשריר הקטן 6 סטים, ולהוסיף סט לחזה, ככה שזה ייצא משו' כזה: 9 סטים חזה\גב 6 סטים יד קדמית\אחורית זה סביר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() Up.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |