|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() טוב ככה אני לא ממש טוב וגם זה לא ממש מעניין אבל לפעמים צריך
![]() נפסיק לחפור נביא תתוכנית אימונים: חזה: פלייס בשכיבה ללא זווית 2X8 לחיצת חזה בשכיבה כנגד משקולות בודדות 12X2 (יש להזכיר שאני לא מסוגל לעשות חזה עם מוט בגלל שנדפקו לי המרפקים) גב משיכת פולי עליון לחזה בישיבה (האמר) 12X2 חתירה בישיבה כנגד פולי תחתון אחיזה צמודה - 8X2 רגליים האק סקוואט 10X3 או לגפרס 3X10 מה שיבוא לי בטוב אם בכלל:glare: יד קידמית כפיפות מרפקים בישיבה שתי הידיים בו זמנית זווית 80-90 כנגד משקולות בודדות 10X2 יד אחורית פשיטת מרפקים מוט V כנגד פולי עליון 12X2 כתפיים הרחקת זרועות לצדדים 1X12 + דרופסט 10 3 אימונים בשבוע , 5 אימוני אירובי בשבוע 40X דקות נראה אולי נגדיל איזה אימון אירובי לשעה אשמח לקבל עצות לשיפור/טעות/מענות... , הבאתי קצת דגשון לחזה... בטן 3 פעמים בשבוע באימוני אירובי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף סט או שניים לגב
ברגליים עדיף שתחליף לסקוואט. X5 יד קדמית/אחורית כל אחד 3 סטים. לא מבין למה החלפת Abc לfbw, אני ב-abc ומרגיש מעולה למרות החיטוב, העצימות נשמרה ברוב התרגילים ויש זמן גם לאירובי (כל אימון גג 1:30) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תן 4 סטים לשריר גדול 2 לקטן לא יותר לדעתי זה יספיק. לא מזמן כתבתי את ה-fbw שאני מתכוון לעשות, אמנם למסה ולא לחיטוב אבל תסתכל אם תרצה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() לא רוצה בכלל לעשות תרגילי רגליים אם יהיה לי חשק אני יעשה תתרגילים שרשמתי למעלה , סקוואט במיוחד בחיטוב לא סובל אותו וגם במסה לא נראה לי שאני יעשה אותו התרגיל הכי שנוא עלי...
לא רוצה לשמור על מסת שריר ברגל אני מת שהרגליים יהיו קטנות יותר גם מבחינת המסת שריר לא אוהב רגלי בוק אף פעם לא אהבתי וזה גם תאמת לא מעניין מצידי שלא יהיו פרופורציות ממש לא אכפת לי וערכתי קצת עשיתי שינויים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() תוריד סט מיד אחורית וקדמית ובמקומך, הייתי גם מוסיף איזה 2-3 סטים לכפיפות ברכיים.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() יותר מדי סטים.
תעשה 3-4 לגדול, 1-2 לקטן
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חזון אחרית הימים?
![]()
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() עכשיו טוב ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() בינתיים זה בסדר אני מניח... כל עוד החיטוב לא עצים מדי
![]() |
#10 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תעשה פחות תרגילי בידוד , זה בזבוז התאוששות מיותר בחיטוב
תעשה בידוד רק לשריר שאתה רוצה לשמר הכי הרבה
![]() |
#11 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() תסביר לי למה אתה משנה תוכנית על דעת עצמך? אתה עם גיל לא?
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ומה הכוונה כל עוד החיטוב לא עצים מידי ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() גרעון עצים
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() למה עזבת את גיל אם אפשר לשאול?
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואם הגירעון גדול אז מה הקטע מוסיפים סטים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תוכנית משעממת..
![]() תכניס קצת צבע ![]() בהצלחה בחיטוב אחויה טוב שאתה לא משנה דיעה כל יומיים חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אם הגרעון גדול מורידים סטים
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|