|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() מאסה מאסה מאסה..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אם אחרי 7-8 חודשים רק לכאן הגעת אז עדיף שתיפרוש.. אין לך מסה ואין לך כלום. זה לא הסוף של המסה ואפילו לא ההתחלה.
תבנה תפריט רציני ותעבור למכון כושר. תחזור אחרי חצי שנה עם מסה אמיתי. חיטוב פשוט לא בא בחשבון אחי.. אתה תיהיה קספר |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() חח אל תגזים תפרוש ,
שמע אתה לא יכול להגיע לגודל רציני עם אתה עובד בלי משקלים, לא משנה עם בבית או במכון אתה צריך התנגדות מסוייימת, בשלב כלשהו הגוף שלך (כנראה עוד לא הרבה) כבר יתרגל למשקל עבודה של התנגדות עם הגוף (הכוונה למתח / מקבילים וכולי) ופשוט לא תוכל לגדול יותר כי לא יהיה שום גירוי לשריר..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והוא אומר שיש לו תפריט, אני אומר לך שאין לו. ואם יש לו הוא לא בנוי טוב בכלל ולא מתאים לו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() חח פוזות טובות, אתה מבאר שבע תגיד?
תן עוד מסה ואז אולי תחטב אם תרצה למרות שאני מציע לך ללכת למכון כי כנראה אין לך מספיק ציוד ביתי
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() כפי שנאמר, מה הקשר חיטוב בחורף? אתה רוצה ללכת עם מעיל פתוח בלי חולצה שיראו ת'ריבועים?
חוץ מזה גם אין לך מה לחטב
![]() |
#28 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי יש לך גוף נחמד אבל עדיין לסבתא שלי רואים יותר ..
בית זה לא מספיק לא רואים לך את הרצועות בגב.. תוכל נכון ותתאמן נכון.. ואז יהיה לך גוב טוב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() חחח לפרוש בחיים לא
דבר שני מי שאמר שאין לי תפריט שלא יבלבל ת'שכל יש לי תפריט כמעט חודשיים מגיל גרנות דבר שלישי אני מתפתח בבית מעולה יותר טוב מהמכון כי במכון כמעט ולא היה מוטיוציה ללכת ולא תמיד יכלו לקחת אותי כן הייתי במכון שנה מתוך זה התאמנתי רק 8 חודשים ואז עשיתי הפסקה חצי שנה וקניתי ציוד לבית אז התחלתי מאפס התאמנתי 7 חודשים בלי תפריט בבית הרבה אירובי שאיתו שרפתי הרבה שומן אבל גם מלא שריר ירדתי מ75 בערך ל 65 שהייתי עושה שעה וחצי אירובי על הבוקר ואז תרגיל לחזה ותרגיל ליד במשך חודשיים ולפני זה הייתי עושה במשך 5 חודשים תוכנית של Abc 6 פעמים בשבוע(כמו עכשיו) בלי תפריט וזאת הייתה תוכנית Heat נראה לי משו כזה אחת הקשות שאיתה התפתחתי טוב אבל אז ירדתי בשריר בחודשיים שעשיתי את השטות של האירובי עכשיו כבר חודשיים כמעט שאני עובד עם גיל וואלק רואים תוצאות מעולות עליתי 6-7 ק"ג בפחות מחודשיים ועליתי בכל המשקלים בכל התרגילים עכשיו גיל אמר לי לעשות חיטוב אז אני עושה אחרי זה עם אני יחליט שאני רוצה להמשיך לגדול אני יחזור למאסה אבל לא נראה לי כי אני לא רוצה להיות ענק אני רוצה גוף סבבה ידיים וחזה נחמדים ובטן טובה זה מה שחשוב לי חוץ מזה אני יחסית גדול מהרבה מהשכבה שלי אני בן 15 וחצי ואני מצלם עם מצלמה מסכנה של פלאפון 0.3 מגה פיקסל אז בגלל זה לא רואים יחסית את איך שאני באמת נראה
![]() |
#30 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() המטרה שלך גוף של דוגמן כזה, חטוב נטו, סבבה שיהיה בהצלחה.
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() Abc שש בשבוע.?? פשש מאוד עצים! איך חילקת את השרירם בתכנית וכמה סטים אתה נותן לכל שריר בערך ביום אימון אחי?
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() הומי בידיוק אחי
ורן גבר אני מחלק ככה A חזה יד אחורית B גב יד קדמית C כתפיים ורגליים בטן אני כמעט ולא עושה אולי פעם פעמיים בשבוע בגלל שזה מאסה בחיטוב אני יעשה יום יום לא נראה לי
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() לא קשה לך כ"כ הרבה ימים בשבוע להתאמן אתה לא מותש?
כמה סטים אתה נותן לכל שריר באימון?
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() 14 גדול
11 קטן כן זה מעייף מאוד אבל אין מה לעשות חייבים להתאמן
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() כתפיים נחמדות!!!
יאללה תפגיז מסה ותחטב...עכשיו שאמרתי חיטוב נראה לי שגם אני צריך להתחיל חיטוב!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() רן אחי איך כל שריר 3 פעמים בשבוע? כל שריר פעמיים לא? כי אני עושה Abc 6 פעמים בשבוע
חחח כן אני בערך שעה-שעתיים באימון לא יותר מזה בהתחלה הרגשתי את האימון יתר שכבר אין לך כוח לעמוד על הרגליים וכל הגוף שלך כואב ואתה רק רוצה לישון אבל התרגלתי וזה עבר וגם אני שומר על 7-8 שעות שינה רוב הזמן זה 8-9
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() וואי רשמתי 3 סליחה התבלבלתי,
טוב עם אתה מסתדר עם הווליום הענק הזה זה באמת אשכרה צריך לקרוא לזה אימון יתר לא אימון מסה, טוףף מה אני יגיד לך שיהיה לך בהצלחה ותעדכן.
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך התנגשות בתוכנית.
הכתפיים בc מתנגשות אם החזה בa כי אתה לא נח בין c לa ואם אתה עובד כתף קדמית יש התנגשות.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
![]() אני במקומך היתי ממשיך מסה !
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |