|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני נכנס עכשיו לשבועיים האחרונים של הסמסטר ויש פה לחץ מטורף, עבודות מבחנים וכו'... מה שאומר שאני בטח ישן כארבע שעות בלילה.
אני גם אחרי פציעה בשכמה, אז אני מפחד שהחוסר בשינה ביחד עם אימונים יעורר אותה (חזרתי כבר להתאמן אחרי הפציעה, אבל עדיין אם אני מתאמן חזק אני קצת מרגיש אותה) מה הייתם עושים במצב כזה? מתאמנים חלש? לא מתאמנים? ומה הייתם עושים לגבי אירובי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אם יש זמן אז דופקים אימון כשיש,
אם אין אז לא נורא, שבועיים לא ישנו כלום, אפשר לחשוב שאתה מתכונן לתחרות או משו. לקחת דברים בפרופורציה אנשים, יש דברים שלפעמים יותר חשוב מאימונים כמו קריירה ולימודים, מן הסתם שהכוונה היא שיש לשלב בין שניהם ואם שבוע שבועיים פעם ב3-4 חודשים תפסיד אימונים לא יקרה כלום. בקשר לפציעה, איזה פציעה, תתחיל לעשות מתיחות על בסיס קבוע, בסוף האימונים 30-60 שניות כל מתיחה לכל יד / איבר לכל זווית, פתאום לא נפצעים פתאום זה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ונפצעתי לא בגלל חוסר מתיחות, אני מקפיד על מתיחות. נפצעתי בגלל מכשיר אופניים לא תקין במכון שפתאום במכה העלה את ההתנגדות... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מיעוט בשינה גורם לירידה בחילוף החומרים.. | Imt | תזונה ותוספים | 9 | 19-03-10 19:50 |
עיכול בשינה | שאול | תזונה ותוספים | 7 | 31-01-08 23:39 |
הכדור zma .... לגדול בשינה | shaloml | תזונה ותוספים | 16 | 24-07-07 03:10 |
גדילת שרירים - רק בשינה אן בכלל במנוחה מוחלטת | eumail20000 | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 13-04-07 18:01 |
פגיעה בשינה | Psychopath | פיתוח גוף-כללי | 9 | 02-12-06 09:47 |