|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי, אני רן.
עוד 4 חודשים בן 15 גובה 1.67 משקל 57 ק"ג. מטרה: חיזוק כללי [3 פעמים בשבוע אימון אנארובי ופעם אחת בשבוע אימון אירובי] יש לי מבנה גוף שרירי ואחוזי שומן די נמוכים.. עכשיו, נרשמתי למכון כושר לפני כמה ימים והמדריך שם בנה לי תוכנית קלה עם מספר חזרות שהוא בד"כ 20-25 עם משקל נמוך..לא נראית לי תוכנית רצינית במיוחד... אני באתר הזה מעל שנה אבל רק עכשיו נרשמתי לפורום..תמיד הייתי בפורום ולא מגיב. כבר עברתי כאן על המון מאמרים, ובנעוץ יש תוכניות אימון באנגלית וגם בעברית שאני לא ממש מבין. אני מבקש עזרה בבנית תוכנית אימונים, לא אכפת לי אם היא תהיה Ab או Abc או כל דבר שתרצו. תודה לעוזרים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא נראה לי שיבנו לך תוכנית אימונים פה , אוליי במקום תביא תתכונית שלך הנוחכתי ונשנה בא כמה דברים לטובה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה מתחיל תשאר עם התוכנית שהמדריך הביא לך הגוף שלך צריך להסתגל לאימונים עם משקולות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל שלום ויש לך שם יפה
![]() ציטוט:
אני בטוח ש90% מזה ואולי יותר זה עבודה במכונות ופולי ולא חופשי, תוסיף את זה גם לשיפור הכושר האירובי וסיבולת לב-ריאה,,, ואני בטוח שבסוף אתה תיהיה מחוזק ובכושר כללי מצויין. אם השאיפה שלך מהחדר כושר היתה אחרת, בוא נגיד שאיפה יותר "בודי-בילדרית", התוכנית שלך היתה נראת אחרת. בהצלחה.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה אימון כח או אימון מסה יש לי משהו בישבילך אם אתה באמת סתם רוצה אז וואלה זה דיי בסדר אי אפשר לצפות ליותר...אבל אם אתה שוקל 57 בגובה 1.67 אתה לא כזה מסיבי אתה בטח שרירי אבל קטן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני רוצה דווקא אימון כוח..אז אחי אם בא לך להביא לי אני אשמח |
|
![]() |
![]() |