|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() שלום שמי בר , אני מעוניין לדעת כמה תרגילים מומלץ לעשות לשריר גדול כלומר שריר חזה \ גב?
אני בד"כ עושה 4 תרגילים לשרירים אלה כל תרגיל 3 סטים בין 6-12 חזרות השאלה שלי היא אם 6 חזרות זה גם עובד על ניפוח שריר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איזו תוכנית אתה עושה
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אני עושה אימון ab
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() 2 תרגילים לשריר גדול, 1 לשריר קטן.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 2 תרגילים לשריר גדול נשמע משעמם ,תגוון תשמור על סה"כ 14 סטים שריר גדול 6-7 שריר קטן.
![]() |
#6 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ואז אתה מסיים אימון ab עם 34-40 סטים... מלחמה?
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() באנץ,דדליפט,סקוואט פרס
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אני עובד על מסה
יש לי שאלה פשוטה שריר גדול כמה חזרות אני אמור לעשות בכל סט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תסתכל הודעה למעלה מה שאיגור רשום... כול השאר זה סתם להעביר את הזמן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() גבר אם אצלי התאומים ממש גדולים זה נחשב אצלי לשריר גדול אחי? כמה אתה אומר לתת
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בחייאת כמה חפירות, במקום לענות ישר לשאלות מתחילים להמליץ לו על ss..חשבתי שעברו פה את השלב הזה.
לגבי השאלה שלך ושל הנחש, דבר ראשון לא מלחמה..דבר שני זה הכמות שעובדים בה בפיצולים ,טוב או לא זו דעתך בלבד.
![]() |
#12 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
עפ"י ההמלצה שלך: יום חזה, רגליים, יד קדמית, בטן יוצא ככה: חזה-14 סטים רגליים-14 סטים בייספס/ברכיאליס- 6 סטים בטן- 6 סטים סה"כ 40 סטים זה אימון של שעה ורבע בלי מנוחות גדולות ובנאדם יצליח אותו רק אם 70% מהתרגילים מבודדים באימון ab נותנים 9 סטים לשריר גדול, 5-6 לשריר קטן, כל אימון צריך להיות באזור ה24-30 סטים, לדוג': A: חזה-9 רגליים-9 קדמית-6 זוקפי גו-3 סה"כ 27 סטים b: גב-9 כתפיים-8 אחורית-6 בטן-6 סה"כ 29 סטים ההנחה היא שכל סט לוקח בערך 2 דקות(ביצוע שלו+מעבר בין תרגילים+מנוחה בממוצע בין סטים- תרגיל מורכב יותר זמן, תרגיל מבודד פחות, סופר סטים פחות וכו')
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בתוכנית abc כמה סטים לעשות לשריר גדול וכמה לשריר קטן ? | masterpeaice | אימונים | 3 | 14-03-09 15:12 |
תוכנית ab 4 פעמים בשבוע - אפשר לעשות 4 סטים לתרגיל לשריר גדול? | robert7 | אימונים | 4 | 23-10-08 21:29 |
כמה סטים אתם נותנים לשריר גדול | blackbimer | אימונים | 7 | 26-04-08 22:03 |
כמה סטים לתת לשריר גדול וקטן ב-fbw ? | Nick | אימונים | 14 | 27-11-07 21:59 |
כמה סטים צריך לעשות לשריר קטן או לשריר גדול כל אחד ? | NOS | אימונים | 11 | 09-10-06 02:02 |